Coronavirus     | Kind & Co

Blog KMN Kind & Co

1 maart 2020

Coronavirus    

Kind & Co heeft de veiligheid van de kinderen op haar opvanglocaties hoog in het vaandel. Daarom hebben wij vandaag het volgende bericht naar de ouders van de kinderen op onze opvanglocaties gestuurd.

Kind & Co volgt nauwlettend de ontwikkelingen rond het coronavirus. In geval van besmetting volgen wij de richtlijnen vanuit het Ministerie, RIVM en GGD. Naar aanleiding van de vanmiddag gehouden persconferentie van het RIVM hebben wij de volgende update. Mocht u, of uw zoon of dochter op vakantie zijn geweest in één van de door het RIVM aangegeven gebieden:

  • China (inclusief Hong Kong en Macau)
  • Singapore
  • Zuid-Korea
  • Iran
  • Noord-Italië

én gezondheidsklachten hebben, of de afgelopen twee weken contact hebben gehad met een patiënt met het coronavirus, dan verzoeken wij u uw kind thuis te houden en zo snel mogelijk telefonisch contact op te nemen met de huisarts. In dat geval vragen wij u nadrukkelijk om ook de clustermanager van de betreffende opvanglocatie direct te informeren. De contactgegevens van de clustermanager van de locatie vindt u op onze website www.kmnkindenco.nl.

Bij een nieuwe update van het RIVM informeren wij u opnieuw. Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met de clustermanager van de locatie.

Organisatienieuws

Terug naar vorige pagina