Bakken voor Australië met BSO Orangerie in Baarn | Kind & Co

Blog KMN Kind & Co

14 februari 2020

Bakken voor Australië met BSO Orangerie in Baarn

Afgelopen week heeft BSO Orangerie in Baarn zich flink ingezet voor Australië. Het bericht over de bosbranden ging alle kinderen en medewerkers aan het hart. Ze moeten iets doen! Meer dan 300 koekjes zijn er gebakken op de BSO. Een weekje in de keuken dus. Voorafgaand hebben de kinderen posters gemaakt om de ouders vast alert te maken. Alle kinderen hielpen enthousiast mee met het deeg en het uitsteken. De koekjes waren gemaakt in de vorm van een kangoeroe of Australië. Vervolgens zijn de kinderen zelf aan de slag gegaan met de verkoop. Ze maakten een kraampje met een echte kassa. De koekjes gingen als warme broodjes over de toonbank. Er werden zelfs kinderen zo enthousiast dat zij thuis aan de slag gegaan zijn met het verkopen van taart. Ook deze bijdrage hebben zij naar de BSO gebracht. Het resultaat: er is meer dan € 400,- opgehaald! Een mooi project waar iedereen heel trots op is!

BSO Orangerie, Facebook, Twitter

Terug naar vorige pagina