Puk thema 'Wat heb jij aan vandaag?' op kinderdagverblijf Kerckebosch in Zeist | Kind & Co

Blog KMN Kind & Co

25 oktober 2019

Puk thema ‘Wat heb jij aan vandaag?’ op kinderdagverblijf Kerckebosch in Zeist

Op kinderdagverblijf Kerckebosch in Zeist kijken de kinderen naar hun eigen kleren en ontdekken en spelen ze met verschillende kledingstukken. Ze passen zelf kleren aan en oefenen met de verschillende sluitingen. Er is ook een schoenenwinkel met hierin allerlei verschillende soorten schoenen voor elk weertype. De kleren van Puk zijn vies, dus die moeten gewassen worden. De kinderen helpen Puk met aan- en uitkleden en wassen zijn kleren. Ook knutselen de kinderen kleren voor Puk en ze maken een mooie ketting! Dit hoort allemaal bij het Puk thema ‘Wat heb jij aan vandaag?’.

KDV Kerckebosch

Terug naar vorige pagina