Haal je zwemdiploma A onder BSO-tijd bij Kind & Co in Maarssen! | Kind & Co

Blog KMN Kind & Co

13 augustus 2019

Haal je zwemdiploma A onder BSO-tijd bij Kind & Co in Maarssen!

Bij de BSO-locaties van Kind & Co in Maarssen kan uw kind onder BSO-tijd zwemles krijgen! Makkelijk, gezellig en efficiënt voor u en uw kind. Er wordt gewoon doorgezwommen tijdens schoolvakanties (wel met eigen vervoer) met uitzondering van de zomervakantie. De zwemlessen zijn wekelijks op dinsdagmiddag bij zwembad Safari van 17.15 tot 18.00 uur en zijn voor alle kinderen van de BSO-locaties in Maarssen. Iedere laatste dinsdag van de maand is er een kijkles voor ouders.

Voor meer informatie over zwemmen via de BSO-locaties van Kind & Co, kunt u contact opnemen met Mirjam van Hoorn – de Jong. Zij is bereikbaar op 06 – 571 904 17 of per mail via zwemenvervoer@kmnkindenco.nl. Inschrijven voor de zwemlessen gaat direct via zwembad Safari via www.zwembadsafari.nl/inschrijven. Kies hierbij voor Dinsdag Wachtlijst BSO Kind & Co en vermeld bij ‘bijzonderheden’ de naam van de BSO.

BSO Blitsers, BSO De Kanjers, BSO Druppels, BSO Grashoppers, BSO Handzup, BSO Kleurrijk, BSO Knettershonk, BSO Koplopers, BSO Op en top, BSO Spetters, BSO Toppers, BSO Uit de Kunst

Terug naar vorige pagina