Familie Festival Hoograven | Kind & Co

Blog KMN Kind & Co

15 juli 2019

Familie Festival Hoograven

De drie locaties BSO Hangmat, BSO Schateiland en kinderdagverblijf Schatkamer in Utrecht Hoograven vierden samen de jaarlijkse familiedag. Ondanks dat er op een zomers sfeertje voor het festival werd gehoopt was het ook goed vertoeven in de nieuwe gepimpte BSO Schateiland. Binnen stond Goochelaar Joost de grappen uit zijn mouw te schudden, stonden kinderen in de rij om hun haren te laten vlechten en waren er glittertattoo’s en schmink kunstwerken. Anderen haalden weer snel een portie poffertjes tussen de buien door. Er heerste een gezellige sfeer waar een hapje en een drankje afgewisseld werden met een sportieve uitspatting! Volgend jaar weer, maar dan hopelijk lekker buiten!

BSO Hangmat, BSO Schateiland, Facebook, KDV Schatkamer, Twitter

Terug naar vorige pagina