Puk en de boerderijdieren op peutergroep Duimelot in Wilnis! | Kind & Co

Blog KMN Kind & Co

20 juni 2019

Puk en de boerderijdieren op peutergroep Duimelot in Wilnis!

De kinderen van peutergroep Duimelot in Wilnis zijn met hun laatste week van het thema Puk en de boerderijdieren bezig. Na de koe, het varken en de kip is het schaap aan de beurt. Bij elk dier hoort een andere activiteit. Als groepswerk een koe plakken, een varkentje vies maken met modder en met waterverf een fraai gekleurde kip schilderen. Ze gaan nu aan de slag met het schaap. De kinderen oefenen het blaten, wat eet een schaap eigenlijk en krijgt hij het niet heel warm met al die wol. De kinderen denken van wel en daarom worden schapen geschoren. Dat hebben ze gedaan met scheerschuim en een ‘scheermes’. Puk wilde dat ook wel eens proberen terwijl de kinderen ‘schaapje schaapje heb je witte wol’ zongen!

Facebook, PSZ Duimelot, Twitter

Terug naar vorige pagina