Peuter pyjama party op kinderdagverblijf Spikkels in Utrecht | Kind & Co
7 november 2018

Peuter pyjama party op kinderdagverblijf Spikkels in Utrecht

Op kinderdagverblijf Spikkels in Utrecht was het een gezellige boel! Voor alle kinderen vanaf 3 jaar hadden de pedagogisch medewerkers een ‘Peuter Pyjama Party’ georganiseerd. De kinderen mochten allemaal in pyjama naar het kinderdagverblijf komen. Ook de pedagogisch medewerkers hadden hun pyjama aan. Er werden lekkere frietjes met knakworst en appelmoes gegeten. Ook werd er geswingd op Babyshark, Minidisco en kabouter Plop met de Disco. De man van pedagogisch medewerker Samantha heeft voor de muziek en discolampen gezorgd. Dat was wel vet gaaf vonden de peuters! De avond eindigde met een filmpje van Woezel en Pip. Alle peuters gingen met een echt peuter party diploma weer moe, maar tevreden naar huis!

 

KDV Spikkels, Facebook, Twitter

Terug naar vorige pagina