Kind & Co stelt Stint buiten gebruik | Kind & Co
1 oktober 2018

Kind & Co stelt Stint buiten gebruik

Naar aanleiding van de eerste voorlopige resultaten van de Inspectie Leefomgeving en Transport naar de oorzaak van het dodelijke ongeluk in Oss heeft minister Van Nieuwenhuizen besloten de Stint voorlopig niet toe te laten op de openbare weg. In navolging daarvan stelt Kind & Co de Stint met onmiddellijke ingang buiten gebruik. Wij zorgen voor alternatieven voor het vervoer van de kinderen op locaties waar Stints worden gebruikt. Morgenochtend(2-10) informeren wij de ouders waarvan de kinderen per Stint werden vervoerd, hoe het voor de betreffende locaties georganiseerd wordt.

BSO 't Spoor, BSO Achtbaan, BSO Achterveld, BSO Anne Frank, BSO Ark in Zuid, BSO Asterix en Obelix, BSO Atelier, BSO Ballies, BSO Baloe, BSO Batau, BSO Belhamels, BSO Bellewite, BSO Bellewite's Buren, BSO Bengels, BSO Bergbeklimmers, BSO Bever, BSO Bikkels, BSO Blitsers, BSO Blitskikkers, BSO Boedapestlaan, BSO Boesboes, BSO Boogiewoogie, BSO Boomgaarden, BSO Bouwgein, BSO Bouwgein, BSO Bovenbende, BSO Buitenrijk, BSO Buitenspel, BSO Curtevenne, BSO Damiaan Centrum, BSO De Akker, BSO De Ark, BSO De Bijenkorf, BSO De Bik, BSO De Boog, BSO De Breeeje, BSO De Bron, BSO De Cirkel, BSO De Kameleon, BSO De Kanjers, BSO De Kinderkeet, BSO De Malle Molen, BSO De Meent, BSO De Oase, BSO De Regenboog, BSO De Springplank, BSO De Stein, BSO De Triangel, BSO De Trommelaar, BSO De Vliegende Koffer, BSO Dodgers, BSO Driemond, BSO Druppels, BSO Dwars, BSO Egel, BSO Feestkasteel, BSO Fontein, BSO Gildemeesters, BSO Globetrotters, BSO Goudakker, BSO Gouddelvers, BSO Grashoppers, BSO Griffel, BSO Griffensteyn, BSO Grote Beer, BSO Haarzicht, BSO Handzup, BSO Hangmat, BSO Hartendief, BSO Hekendorp, BSO Heldenhonk, BSO Het Clubhuis, BSO Het Kraaiennest, BSO Het Palet, BSO IJsbeer, BSO Jip en Janneke, BSO Jongelieden, BSO Jonkies, BSO Jonkies Sport, BSO Jutter, BSO Kameleon, BSO Kameleon Doorn, BSO Kampioenen, BSO Kanjers - Zeist, BSO Kas, BSO Keerkring, BSO Kerckebosch, BSO Kersenbende, BSO Kicks, BSO Kids & Co, BSO Kids & Co, BSO Kleine Prins, BSO Kleurrijk, BSO Klimboom, BSO Knettershonk, BSO Knoest, BSO Knots, BSO Koekeloere, BSO Koplopers, BSO Koters, BSO Krachtpatsers, BSO Kristal, BSO Kronkel, BSO Krullevaar, BSO Ladder, BSO Luchtballon, BSO Merseberch, BSO Miniliedjes, BSO Minoes / Kids, BSO Mozaïek, BSO Natuurlijk, BSO Noorderbreedte, BSO Noorderlicht, BSO Octopus, BSO Onder De Bogen, BSO Ondersteboven, BSO Op en top, BSO Op Stelten, BSO Orangerie, BSO Oud Zandbergen, BSO Panter, BSO Papegaai, BSO Passiebloem, BSO Piet Mondriaan, BSO Pirapoleon, BSO Pit, BSO Planetenbaan, BSO Pleinzicht, BSO Podium, BSO Pumba, BSO Rakkers, BSO Ridderhof, BSO Rijmgeheim, BSO Rijnvliet, BSO Roadrunners, BSO Rocki, BSO Roezemoes, BSO Schateiland, BSO Schatgravers, BSO Scheepsmaatjes, BSO Schepershoek, BSO Schoolhuys, BSO Schoolwoningen, BSO Scout, BSO Shuttle, BSO Shuttle's buren, BSO Singel, BSO Sint Petersburglaan, BSO Speel- en Werkhoeve, BSO Speelrijk, BSO Spelerij, BSO Spelonk, BSO Spetters, BSO Spits, BSO Spoorzoekers, BSO Sport & Bewegen, BSO Sport & Zo, BSO Sport Abcoude, BSO Sport Breukelen, BSO Sport BSO, BSO Sport Loenen, BSO Sport Rijnvliet, BSO Sportbende, BSO Sportlust, BSO Sprint, BSO St. Bonifatius, BSO Staatsliedjes, BSO Stepping Stones, BSO Sticks, BSO Strandlopers, BSO t Carillon, BSO t Carillon Buren, BSO t Vlot, BSO Talentico, BSO Terp, BSO Toppers, BSO Touwladder, BSO Troubadour, BSO Tuinlanden, BSO Turfhuis, BSO Tussensprong, BSO Twister, BSO Uit de Kunst, BSO Van Dijck, BSO Victoria, BSO Villa Bekema, BSO Villa Kakelbont, BSO Villa Kinderkeet, BSO Villa Sportief, BSO Villa Stekje, BSO Vinken, BSO Vinkenrijk, BSO Vlinder, BSO Vuurvlinder, BSO Waterwereld, BSO We have fun, BSO Weespersluis, BSO Wereldwijs, BSO Wereldwijzer, BSO Wielewaal, BSO WIJ, BSO Wildebrassen, BSO Willibrord, BSO Worldtravelers, BSO Zegveld, BSO Zon, BSO Zwaluw, GOB - voor gastouders, KDV 't Bikkeltje, KDV Batau, KDV Beestenboel, KDV Beestenboel, KDV Belle van Buuren, KDV Bibelot, KDV Bladerrijk, KDV Boomgaard, KDV Bosrijk, KDV Buuren, KDV De Trommelaar, KDV Dolfijn, KDV Droomboom, KDV Duimelijn, KDV Filios, KDV Filios Achterveld, KDV Grasrijk, KDV Haarzicht, KDV Het Atelier, KDV Hummelhonk, KDV Hummeloord, KDV Jip en Janneke, KDV Jojo, KDV Kas, KDV Kerckebosch, KDV Kersjes, KDV Ketelbink, KDV Klavertje Vier, KDV Kleine Woerd, KDV Klimboom, KDV Klimop, KDV Koters, KDV Kruimeltje, KDV Kwebbel, KDV Kwibus, KDV Leeuwesteyn, KDV Lokomotiefje, KDV Ministek, KDV Nijntje Pluis, KDV Piccolo, KDV Piet Mondriaan, KDV Plons, KDV Rijnvliet, KDV Sam Sam, KDV Schatkamer, KDV Speelrijk, KDV Spikkels, KDV Spruit, KDV Tinkelbel, KDV Toverfontein, KDV Tovertuin, KDV Twinkel, KDV Villa Ministek, KDV Vinkenrijk, KDV Waterpret, KDV Waterwereld, KDV Zazou, KDV Zeesterren, KDV Zwaluw, Kinderdagverblijf Rijnvliet, PG 't Kikkertje, PG 't Krieltje, PG 't Opstapje, PG Achtbaan, PG Achterveld, PG Aloysius, PG Anne Frank, PG Batau, PG Bavo, PG Beertje, PG Beestenboel, PG Blauwe Noot, PG Bloesem, PG Blokkendoos, PG Bouwsteen, PG Bubbels, PG De Akker, PG De Bijenkorf, PG De Bron, PG De Brug, PG De Cirkel, PG De Hummeltjes, PG De Kabouter, PG De Paddestoel, PG De Regenboog, PG De Schommel, PG De Triangel, PG Dozijntje, PG Dribbel, PG Dribbel Baarn, PG Duimelotje, PG Gildemeesters, PG Goudrakkers, PG Grutje, PG Haventje, PG Het Kwetternestje, PG Hooimijt, PG Hummelhonk, PG Hummelhonk (Baarn), PG Jacinta, PG Jan de Bakker, PG KAS, PG Kitty, PG Kleine Beer, PG Klimboom, PG Kloddertje, PG Kompas, PG Kruimeltje, PG Krullevaar, PG Lokomotiefje, PG Luchtballon, PG Mariaschool, PG Mozaïek, PG Oud Zandbergen, PG Peuterhof, PG Peuterkwartier, PG Peuterpret, PG Ridderspoor, PG Schatjesrijk, PG Schoneveld, PG Schoolhuys, PG Snoetjes, PG Speel- en Werkhoeve, PG Speelkwartier, PG St Jozef (Moordrecht), PG St. Jozef, PG Stek, PG Stepping Stones, PG t Carillon, PG Veenkabouters, PG Vuurvlinder, PG Waterwereld, PG Weespersluis, PG Wereldwijs, PG Wereldwijzer, PG WIJ, PG Zaza's, PG Zevenmijlslaarzen, PG Zwaluw, PSZ Blokkendoos, PSZ De Dolfijn, PSZ De Hobbit, PSZ De Poort Montessori, PSZ De Vlinder, PSZ Dolfijn, PSZ Duimelot, PSZ Fontein, PSZ Galecopseberg, PSZ Kerckebosch, PSZ Kikker, PSZ Kikkervisje, PSZ Klavertje Vier, PSZ Klein Duimpje, PSZ Lodewijkje, PSZ Ministek, PSZ Noorderbreedte, PSZ Notedop, PSZ Oude Dorp, PSZ Peuterboot, PSZ Pino & Dribbel, PSZ Pippeloentje, PSZ Piraatje, PSZ Plantage, PSZ Robinson, PSZ Ros Beyaerdt, PSZ Schalkwijk, PSZ Sneeuwmuis, PSZ Uilennest, VSO St. Jozef

Terug naar vorige pagina