1 oktober 2018

Kind & Co stelt Stint buiten gebruik

Naar aanleiding van de eerste voorlopige resultaten van de Inspectie Leefomgeving en Transport naar de oorzaak van het dodelijke ongeluk in Oss heeft minister Van Nieuwenhuizen besloten de Stint voorlopig niet toe te laten op de openbare weg. In navolging daarvan stelt Kind & Co de Stint met onmiddellijke ingang buiten gebruik. Wij zorgen voor alternatieven voor het vervoer van de kinderen op locaties waar Stints worden gebruikt. Morgenochtend(2-10) informeren wij de ouders waarvan de kinderen per Stint werden vervoerd, hoe het voor de betreffende locaties georganiseerd wordt.

BSO Wereldwijs, BSO Schatgravers, BSO De Breeeje, KDV Piccolo, PG Batau, BSO Jip en Janneke, BSO De Akker, BSO Jonkies Sport, PG Bloesem, BSO Rijnvliet, KDV Waterwereld, PG Anne Frank, BSO van Dijck, PG Piet Mondriaan, BSO Grote Beer, BSO Rijmgeheim, BSO Roadrunners, KDV Kerckebosch, BSO De Vliegende Koffer, PG Duimelotje, PG De Triangel, PSZ Lodewijkje, BSO Villa Sportief, BSO Kas, PG WIJ, BSO Kristal, PG de Leeuwerik, PG Hummelhonk, BSO Batau, BSO Toppers, BSO Heldenhonk, KDV Kersjes, BSO Van Dijck, BSO Touwladder, PG Het Kwetternestje, PG Ridderspoor, BSO Handzup, BSO Zegveld, BSO Turfhuis, BSO Dodgers, PG van Dijck, BSO Waterweide, PG Waterwin, BSO Singel, BSO Podium, BSO Het Palet, KDV Zazou, PSZ Notedop, PG 't Opstapje, BSO Buitenrijk, BSO Terp, PG Oud Zandbergen, KDV Ketelbink, KDV Vinkenrijk, KDV Buuren, BSO de Leeuwerik, PG Speelrijk, BSO Grashoppers, BSO Ondersteboven, BSO Bengels, KDV Waterpret, BSO De Stein, PG Bubbels, BSO De Bijenkorf, PSZ Kerckebosch, BSO Villa Stekje, PG Stepping Stones, PG Zaza's, GOB - voor gastouders, PG de Theresia, PG Jip en Janneke, BSO Egel, BSO Baloe, BSO Kanjers - Zeist, KDV Piet Mondriaan, BSO Globetrotters, BSO Tussensprong, BSO Passiebloem, PG Gildemeesters, BSO Pit, PG Hummelhonk, PG St Jozef (Moordrecht), BSO Keerkring, PG de Steenuiltjes, BSO Achtbaan, KDV Anker, BSO We have fun, BSO Boogiewoogie, BSO Sport & Zo, KDV Bibelot, PG Waterwereld, PG Veenkabouters, BSO Noorderlicht, BSO Onder De Bogen, BSO Pleinzicht, BSO Zon, PG De Brug, BSO Kameleon, BSO de Regenboog, PG Spruit, BSO Jonkies, BSO Troubadour, BSO Natuurlijk, KDV Spikkels, BSO De Malle Molen, PG Peuterkwartier, BSO De Cirkel, BSO Sticks, BSO Villa Bekema, BSO Ladder, PG Achterveld, PG Wereldwijs, PG de Oranje Welpen, PG Ministek, BSO Bikkels, BSO Boesboes, BSO Minoes / Kids, KDV Ministek, BSO Bellewite, BSO t Vlot, BSO Bellewite's Buren, PG Stek, BSO Dwars, BSO Boomgaarden, PG Goudrakkers, BSO St. Bonifatius, PG de Leeuwerik, PG Anker, BSO Montessori Oog in Al, BSO Bovenbende, BSO Orangerie, BSO De Meent, KDV Kruimeltje, PSZ Sneeuwmuis, PG Dribbel, BSO Hekendorp, PSZ Klein Duimpje, BSO Pirapoleon, PG Bouwsteen, KDV Lokomotiefje, KDV Kas, BSO de Steenarend, PG t Haventje, BSO Op Stelten, BSO Gouddelvers, BSO Scheepsmaatjes, KDV Schatkamer, BSO De Kinderkeet, PG Kleine Beer, BSO t Carillon, BSO Kicks, BSO Villa Kinderkeet, KDV Haarzicht, BSO Sport BSO, BSO Olympia, KDV de Bosuiltjes, PG Villa Kapitein, BSO Panter, BSO Blitsers, BSO Sport & Bewegen, KDV Bladerrijk, BSO Ark in Zuid, BSO Knoest, PG De Schommel, PSZ Plantage, BSO Worldtravelers, BSO Tuinlanden, PG Hummelhonk (Baarn), KDV Rijnvliet, PG Theresia, PG Atelier, BSO Zilvermaan, BSO Driemond, BSO Feestkasteel, BSO Merseberch, KDV Grasrijk, PSZ Piraatje, PG Speelkwartier, KDV Droomboom, PSZ Pino & Dribbel, BSO Krullevaar, BSO Atelier, BSO Achterveld, PG Zevenmijlslaarzen, BSO de Theresia, PG Tinkelbel, BSO Miniliedjes, BSO Spoorzoekers, BSO Wildebrassen, KDV Kwebbel, BSO Asterix en Obelix, PG Haventje, BSO t Carillon Buren, PSZ Fontein, BSO Villa Kakelbont, BSO Haarzicht, KDV Filios Achterveld, PG Blokkendoos N'gein, KDV de Leeuwerik, BSO Harmonie, BSO De Kameleon, BSO De Boog, BSO De Ark, KDV Klimop, PSZ Galecopseberg, BSO Sport Loenen, PG Klimboom, PSZ De Vlinder, BSO Speel- en Werkhoeve, PG Dribbel Baarn, VSO St. Jozef, PG de Oranje Welpen, PG Duimelijn, BSO Speelrijk, BSO Shuttle's buren, BSO Mozaïek, KDV 't Bikkeltje, PSZ De Hobbit, PG Hooimijt, BSO De Bron, PSZ Duimelot, PG Krullevaar, KDV Het Atelier, BSO Boedapestlaan, PG Weespersluis, BSO de Wilde Poema, PG Trommelaar, BSO De Kanjers, BSO Kleurrijk, BSO Rakkers, KDV Boomgaard, BSO De Springplank, PG Kloddertje, PG De Bijenkorf, BSO Sport Rijnvliet, PG Vuurvlinder, PG Achtbaan, KDV Filios, KDV de Cirkel, KDV van Dijck, KDV Willibrord, BSO IJsbeer, BSO Spetters, BSO Damiaan Centrum, KDV Belle van Buuren, PSZ Robinson, BSO Ridderhof, KDV Koters, PSZ De Poort Montessori, PG Speel- en Werkhoeve, BSO Wereldwijzer, BSO Scout, Kinderdagverblijf Rijnvliet, KDV de Bosuiltjes, PG Hummelhonk, BSO Sportbende, BSO Kronkel, BSO Kameleon Doorn, KDV De Trommelaar, PSZ De Dolfijn, PG 't Kikkertje, PG De Bron, PSZ Ministek, PG Het Visje, BSO Victoria, BSO WIJ, PG KAS, KDV Thera, PG Twinkel, BSO Staatsliedjes, BSO Uit de Kunst, BSO Sportlust, KDV Toverfontein, BSO Piet Mondriaan, PG Peuterpret, PG De Cirkel, BSO Kids & Co, KDV Batau, PG Mariaschool, PG Beertje, KDV Woudrijk, KDV de Steenuiltjes, BSO Savanne, BSO Waterwereld, BSO Jutter, BSO 't Spoor, KDV Duimelijn, PSZ Kikker, BSO De Oase, BSO Koters, PSZ Oude Dorp, KDV Hummelhonk, PG Kompas, BSO Buitenspel, KDV Beestenboel, KDV de Leeuwerik, PG Jip en Janneke, BSO Octopus, BSO Roezemoes, BSO Spits, KDV Bosrijk, PSZ Uilennest, PG 't Krieltje, BSO Kids & Co, PSZ Ros Beyaerdt, BSO Goudakker, PG Bavo, BSO Koekeloere, BSO Schoolhuys, BSO Villa Kofschip, PG Zazou, BSO Knettershonk, BSO Oud Zandbergen, BSO Wielewaal, KDV Nijntje Pluis, BSO Sport Abcoude, PG Peuterhof, PG t Carillon, BSO Sprint, BSO Weespersluis, BSO Druppels, PG Jacinta, BSO De Bouwsteen, BSO Vleuterweide, PG Vinkenrijk, BSO Fontein, BSO Anne Frank, BSO Kerckebosch, KDV Kwibus, PSZ Kikkervisje, BSO Schepershoek, PG Snoetjes, PSZ Schalkwijk, BSO Achtbaan, KDV Dolfijn, KDV Leeuwesteyn, PG Blokkendoos, KDV Van Dijck, PG Lokomotiefje, BSO Kersenbende, BSO Shuttle, BSO De Trommelaar, KDV Beestenboel, BSO Kampioenen, PG Dozijntje, BSO De Regenboog, PSZ Peuterboot, BSO Vuurvlinder, KDV Plons, BSO Sint Petersburglaan, PG Wereldwijzer, PG de Regenboog, PG Zeesterren, BSO Koplopers, BSO Spelonk, KDV Hummeloord, KDV Tinkelbel, KDV Klimboom, PG De Paddestoel, BSO Stepping Stones, BSO Hangmat, BSO Rocki, PG St. Jozef, KDV Zwaluw, BSO Sprong, KDV De Windroos, KDV Montfoort, BSO Gildemeesters, BSO Strandlopers, BSO Blitskikkers, KDV Spruit, PSZ Blokkendoos, BSO Knots, KDV Twinkel, PG Kitty, PG De Hummeltjes, PG Schoneveld, PG Aloysius, PG Luchtballon, KDV de Steenuiltjes, PG Ministek, BSO Noorderbreedte, BSO Kleine Prins, BSO Papegaai, KDV Sam Sam, BSO Het Kraaiennest, PG Grutje, PG De Regenboog, PSZ Noorderbreedte, BSO Twister, BSO Willibrord, BSO Planetenbaan, BSO Ballies, PG van Dijck, BSO Jan de Bakker, BSO Bouwgein, BSO Bergbeklimmers, BSO Griffel, KDV Speelrijk, KDV Jip en Janneke, BSO Klimboom, PG De Kabouter, PG Schoolhuys, BSO Vlinder, PG Mozaïek, KDV Kleine Woerd, PG Zwaluw, KDV Okido, BSO de Windroos, PG Blink, BSO Spelerij, BSO Schateiland, BSO De Bik, KDV Jojo, PSZ Pippeloentje, BSO Sport Breukelen, PG De Akker, BSO Op en top, PG Lokomotiefje, BSO Curtevenne, BSO Luchtballon, PG Beestenboel, KDV de Welpen, PG Nijntje Pluis, BSO Jongelieden, BSO Krachtpatsers, BSO Pumba, KDV Tovertuin, BSO Het Clubhuis, PG Kruimeltje, BSO De Triangel, PSZ Dolfijn, KDV Villa Ministek, BSO Vinken, BSO Schoolwoningen, BSO Bouwgein, PG de Steenuiltjes, KDV Duimelijn, BSO Bever, BSO Belhamels, BSO Griffensteyn, KDV Zeesterren, KDV Klavertje Vier, BSO Vinkenrijk, PG Schatjesrijk, PSZ Klavertje Vier, BSO Talentico, BSO Hartendief, PG Blauwe Noot, BSO Zwaluw, PG de Regenboog, BSO Sand Castle, PG Schatkamer

Terug naar vorige pagina