Gastouder aan huis gezocht in Abcoude | Kind & Co
12 september 2018

Gastouder aan huis gezocht in Abcoude

Wij zijn op zoek naar een warme, positieve, enthousiaste gastouder voor onze 3 kinderen, een meisje van 3 jaar, een jongen van 1,5 jaar en een baby (jongen). Het gaat om drie dagen van 8:15 tot 18:15 uur op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag. Bij voorkeur vanaf november 2018.

De gastouder heeft oog voor de eigenheid van de kinderen en weet hen op een prettige manier te begeleiden en hun ontwikkeling te stimuleren. De gastouder heeft aandacht voor de hygiëne. Ze weet in te spelen op het moment en geeft de grenzen aan. Praten met de kinderen en uitleg geven aan de kinderen is belangrijk. Het plezier hebben met elkaar is zeer waardevol.

Indien u interesse heeft kunt u reageren door een e-mail te sturen naar gob@kmnkindenco.nl

GOB

Terug naar vorige pagina