thema "In mei leggen alle vogels een ei" bij BSO Minoes/Kids in Zeist | Kind & Co
22 mei 2018

thema “In mei leggen alle vogels een ei” bij BSO Minoes/Kids in Zeist

In de meivakantie hebben ze bij BSO Minoes/Kids in Zeist het thema ‘In mei leggen alle vogels een ei’ gehad. Tijdens dit thema hebben ze verschillende activiteiten met de kinderen gedaan.  Ze hebben onder andere de vogeldans gedanst,  hebben vogelhuisjes gemaakt in het atelier en  hebben van het mooie weer genoten met veel waterpret. Daarnaast is er op 8 mei een meneer langs geweest die zijn uilen had meegenomen. Hij heeft allemaal interessante dingen verteld over de uilen. Wist je bijvoorbeeld dat het geen nachtdieren zijn, maar avonddieren? Sommige uilen jagen wel in de avond, maar hebben wel schemering nodig om zijn prooien te kunnen zien en te vangen. De kinderen konden de vragen stellen die ze wilden over de uilen en ze mochten eentje op schoot hebben, aaien of op hun schouder hebben staan. Het was voor sommige wel spannend. Daarom extra knap dat de meeste het toch geprobeerd hebben!

BSO Minoes / Kids, Facebook, Twitter

Terug naar vorige pagina