Enthousiaste opening van de spelcontainer voor het Risicospel op BSO's Troubadour en Krachtpatsers | Kind & Co
21 april 2018

Enthousiaste opening van de spelcontainer voor het Risicospel op BSO’s Troubadour en Krachtpatsers

Op 19 april jl. heeft de enthousiaste opening plaatsgevonden van de container met spelmaterialen die door BSO Troubadour en BSO Krachtpatsers worden gebruikt voor het project Risicospel. Een project dat begeleid wordt door Martin van Rooijen van de Hogeschool voor Humanistiek en in samenwerking met onder andere VeiligheidNL. Tijdens het spelen met deze spullen, die gedoneerd zijn door Kringloopwinkel De Arm, leren kinderen dat er risico’s kunnen zijn tijdens het spelen en hoe ze dit goed kunnen inschatten. Binnen veilige kaders en onder begeleiding van getrainde medewerkers hebben de kinderen geracet, geklommen, hutten gebouwd, parcours gemaakt en heel veel samengewerkt. En kun je dan af en toe vallen en een buil of een schram oplopen? Ja! Is dat erg? Nee! Daar hebben we pleisters voor met de tekst “Goe gespeeld”. De pret straalde er vanaf!!

BSO Krachtpatsers, BSO Troubadour, Facebook, Twitter

Terug naar vorige pagina