Minoes/Kids in december | Kind & Co
5 januari 2018

Minoes/Kids in december

De maand december stond op BSO Minoes/Kids in het teken van de feestdagen die de maand december rijk is. De maand begon met een bezoek van sinterklaas. Hij had namelijk een brief achtergelaten waarin stond waar we onze cadeautjes konden vinden. Nadat we de cadeautjes gevonden hadden werden ze meteen uitgepakt en meegespeeld.

Na sinterklaas maakten we ons op voor de kerst door kerstversieringen te maken en de ruimte mooi te versieren. Ook konden de kinderen allerlei creatieve activiteiten ondernemen zoals: kerstkaarten of een houten kerstboom maken.

Halverwege de maand december viel er ook een pak sneeuw waarin de kinderen lekker konden spelen. Er werden meerdere sneeuwpoppen gemaakt en een aantal jongens hadden een iglo gemaakt waar wel twee kinderen in konden zitten!

Kortom december was een gezellige en vrolijke maand op BSO Minoes/Kids.

BSO Minoes / Kids

Terug naar vorige pagina