Day Nursery Utrecht: Woudrijk

 1. Large outdoor area with vegetable garden

  We have a private outdoor play area where the children can play and discover under staff guidance.

 2. Easy accessibility

  The location is easy to reach from Leeuwesteyn and Rijnvliet, the A2, and A12.

 3. Uk & Puk method

  Uk & Puk is an overall program. Aside from speech and language development, Uk & Puk also focuses on social-emotional, motor, and sensory development, as well as early math.

 4. Live involved via app and website

  Live involved via app and website Kind & Co ouderportaal.

 5. We want children to grow up healthy. That’s why we work with the educational program Healthy Childcare. Kids who learn healthy behavior at a young age benefit from it for the rest of their lives. More information can be found here.

  We want children to grow up healthy. That’s why we work with the educational program Healthy Childcare. Kids who learn healthy behavior at a young age benefit from it for the rest of their lives. More information can be found here.

Waar ligt kinderdagverblijf Woudrijk?

Het kinderdagverblijf is gevestigd in de wijk Papendorp, in een rustige omgeving vlakbij de sportvelden en de moestuinen. De locatie is goed bereikbaar, onder andere vanaf de wijken Leeuwesteyn, Rijnvliet en Kanaleneiland, de A2 en de A12.

Wat biedt kinderdagverblijf Woudrijk?

Kinderdagverblijf Woudrijk biedt opvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar, verdeeld over verschillende groepen. De groepsruimtes hebben een rustige uitstraling door het gebruik van natuurlijke materialen en kleuren. Er is veel ontwikkelingsgericht speelmateriaal aanwezig waar de kinderen volop mee kunnen spelen en ontdekken. Ook is er een eigen buitenspeelplaats met een buitenbox voor de allerkleinsten, een zandbak, een speeltoestel en moestuinen. Zo kunnen de kinderen samen met de pedagogisch medewerkers heerlijk spelen en ontdekken.

De pedagogisch medewerkers bieden zowel een fysiek als sociaal-emotioneel veilige omgeving waarin de kinderen volop begeleid worden in hun ontwikkeling. De kinderen kunnen op hun eigen manier en tempo op onderzoek uit gaan. Er wordt gewerkt met de methode Uk & Puk. Deze methode stimuleert de taalontwikkeling en besteedt ook aandacht aan sociaal-emotionele, motorische en zintuiglijke ontwikkeling en de eerste rekenprikkels.

De dag is ingedeeld volgens een vast ritme aan activiteiten. De activiteiten die worden aangeboden, zoals voorlezen, zingen, spel en knutselen zijn afgestemd op een thema. Buiten de vaste activiteiten om worden er regelmatig workshops aangeboden, zoals bijvoorbeeld een muziek-workshop.

Tweetalige groep Engels en Nederlands

Op kinderdagverblijf Woudrijk in Papendorp openen wij een tweetalige groep (Engels en Nederlands) in 2024. Op deze groep wordt zowel de Engelse als de Nederlandse taal gesproken. Deze groep is bedoeld voor kinderen die thuis met de Engelse taal worden opgevoed. Eén van de pedagogisch medewerkers die hier komt te werken is gekwalificeerd om de Engelse taal op het juiste niveau te spreken om een veilig pedagogisch klimaat te creëren voor deze kinderen.

Vooruitlopend op deze nieuw te openen groep willen wij de belangstelling in kaart brengen door middel van een voorlopige aanmelding via onze website. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met de clustermanager. Wilt u zich inschrijven voor deze wachtlijst klik dan bovenin de balk op de rode knop om u in te schrijven. Graag verzoeken wij u om bij de voorlopige aanmelding via de opmerkingen te vermelden dat het de bilingual group betreft.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Would you like to take a look at our location? You’re welcome! Please contact us to make an appointment.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Tirionlaan 1
  3528 BM Utrecht

  Tel. 030 – 200 64 75
  LRK: 314037305

  Monday
  7:30 – 18:30
  Thuesday
  7:30 – 18:30
  Wednesday
  7:30 – 18:30
  Thursday
  7:30 – 18:30
  Friday
  Closed

  Closing days: all bank holidays.

  Vrijdag
  gesloten

  Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.