Kinderdagverblijf Utrecht: Woudrijk

 1. Groot buitenspeelterrein met moestuinen

  Een eigen buitenspeelplaats waar de kinderen samen met de pedagogisch medewerkers kunnen spelen en ontdekken.

 2. Goed bereikbaar

  De locatie is goed bereikbaar, onder andere vanaf de wijken Leeuwesteyn en Rijnvliet, de A2 en de A12.

 3. Uk & Puk methode

  Uk & Puk is een totaalprogramma. Behalve aan spraak en taal werkt Uk & Puk aan sociaal-emotionele ontwikkeling, motorische en zintuiglijke ontwikkeling en de eerste rekenprikkels.

 4. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

 5. Werkt aan Gezonde Kinderopvang

  Wij willen dat kinderen gezond opgroeien. Daarom werken wij met de aanpak en scholing van Gezonde Kinderopvang aan een gezonde leefstijl van kinderen en de deskundigheid van medewerkers. Want hoe eerder kinderen gezond gedrag aanleren, hoe beter. Meer informatie

Waar ligt kinderdagverblijf Woudrijk?

Het kinderdagverblijf is gevestigd in de wijk Papendorp, in een rustige omgeving vlakbij de sportvelden en de moestuinen. De locatie is goed bereikbaar, onder andere vanaf de wijken Leeuwesteyn, Rijnvliet en Kanaleneiland, de A2 en de A12.

Wat biedt kinderdagverblijf Woudrijk?

Kinderdagverblijf Woudrijk biedt opvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar, verdeeld over verschillende groepen. De groepsruimtes hebben een rustige uitstraling door het gebruik van natuurlijke materialen en kleuren. Er is veel ontwikkelingsgericht speelmateriaal aanwezig waar de kinderen volop mee kunnen spelen en ontdekken. Ook is er een eigen buitenspeelplaats met een buitenbox voor de allerkleinsten, een zandbak, een speeltoestel en moestuinen. Zo kunnen de kinderen samen met de pedagogisch medewerkers heerlijk spelen en ontdekken.

De pedagogisch medewerkers bieden zowel een fysiek als sociaal-emotioneel veilige omgeving waarin de kinderen volop begeleid worden in hun ontwikkeling. De kinderen kunnen op hun eigen manier en tempo op onderzoek uit gaan. Er wordt gewerkt met de methode Uk & Puk. Deze methode stimuleert de taalontwikkeling en besteedt ook aandacht aan sociaal-emotionele, motorische en zintuiglijke ontwikkeling en de eerste rekenprikkels.

De dag is ingedeeld volgens een vast ritme aan activiteiten. De activiteiten die worden aangeboden, zoals voorlezen, zingen, spel en knutselen zijn afgestemd op een thema. Buiten de vaste activiteiten om worden er regelmatig workshops aangeboden, zoals bijvoorbeeld een muziek-workshop.

Tweetalige groep Engels en Nederlands

Op kinderdagverblijf Woudrijk in Papendorp openen wij een tweetalige groep (Engels en Nederlands) in 2024. Op deze groep wordt zowel de Engelse als de Nederlandse taal gesproken. Deze groep is bedoeld voor kinderen die thuis met de Engelse taal worden opgevoed. Eén van de pedagogisch medewerkers die hier komt te werken is gekwalificeerd om de Engelse taal op het juiste niveau te spreken om een veilig pedagogisch klimaat te creëren voor deze kinderen.

Vooruitlopend op deze nieuw te openen groep willen wij de belangstelling in kaart brengen door middel van een voorlopige aanmelding via onze website. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met de clustermanager. Wilt u zich inschrijven voor deze wachtlijst klik dan bovenin de balk op de rode knop om u in te schrijven. Graag verzoeken wij u om bij de voorlopige aanmelding via de opmerkingen te vermelden dat het de bilingual group betreft.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Tirionlaan 1
  3528 BM Utrecht

  Tel. 030 – 200 64 75
  LRK: 314037305

  Maandag
  7:30 tot 18:30 uur
  Dinsdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Woensdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Donderdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Vrijdag
  gesloten

  Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Renske Wildeman
  clustermanager
  tel. 06 - 432 153 76
  r.wildeman@kindenco.nl
  Annemiek Haisma
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 265 790 31
  a.haisma@kindenco.nl