Zomer met het Kind & Co Doeboek! | Kind & Co

Blog KMN Kind & Co

9 June 2021

Zomer met het Kind & Co Doeboek!

Alle kinderen van onze BSO-locaties ontvangen deze maand het allereerste Kind & Co Doeboek. Zo kunnen ze ook in de komende zomervakantie genieten van leuke activiteiten. Op de BSO organiseren onze medewerkers iedere dag weer leuke activiteiten met en voor de kinderen. Bijvoorbeeld uitjes, sport- en spelactiviteiten en creatieve opdrachten. Hiervoor kan inspiratie worden gehaald uit de activiteitenbibliotheek van DoenKids. Daarnaast hebben we zelfs een eigen activiteitenmakelaar die leuke workshops regelt voor al onze locaties. Zoals een workshop streetdance of gitaarles. Een impressie van dit alles is terug te vinden in het Kind & Co Doeboek. Alle kinderen die in de maand juli worden ingeschreven voor één van onze BSO’s ontvangen het Kind & Co Doeboek gratis als leuk extraatje.

Organisatienieuws

Terug naar vorige pagina