Solliciteren in het Spoorwegmuseum | Kind & Co
Header - Pagina

Solliciteren bij Kind & Co met daarna gratis bezoek aan het spoorwegmuseum

Ben jij een bevoegd pedagogisch medewerker en benieuwd hoe het is om bij Kind & Co te werken? Kom dan 7 september solliciteren bij Kind & Co in het Spoorwegmuseum en neem de rest van je gezin* gezellig mee! We vinden het namelijk belangrijk dat je plezier hebt in je werk, maar ook daarbuiten!

Hoe ziet het programma eruit?
Vanaf 10.00 uur  tot 13.30 uur staan wij klaar om jou, inclusief je gezinsleden, te ontvangen met een kopje koffie of thee in de wachtkamer 1e & 2e klas van het Spoorwegmuseum. Terwijl jij met ons kennismaakt en de eventuele vacatures bespreekt, kunnen je familieleden alvast het museum in. Na het gesprek kan je je aansluiten bij je familie om met elkaar te genieten van een gezellige ochtend of middag.

Mocht je willen weten wat Kind & Co doet aan de ontwikkeling van haar medewerkers? Kom dan om 11.00 uur of 13.00 uur naar de presentatie van Anneloes, senior pedagogisch medewerker. Zij vertelt dan over de kansen die ze heeft gekregen om zichzelf verder te ontwikkelen binnen Kind & Co . Daarnaast wordt er ook nog wat uitgebreider verteld over ons als organisatie.

Enthousiast geworden? Vul dan onderstaand aanmeldformulier in, zodat we kaartjes kunnen reserveren voor het Spoorwegmuseum.

* Je ontvangt 4 gratis entreetickets voor het Spoorwegmuseum op 7 september.

Aanmeldformulier