Meet & Greet | Kind & Co

Meet & Greet

Benieuwd hoe het is om in de kinderopvang te werken? Of wil je weten hoe het is om pedagogisch medewerker te zijn bij Kind & Co? En wat we jou allemaal kunnen bieden? Kom dan langs op onze speciale Meet & Greet Tour in de omgeving van Leidsche Rijn. Iedereen is welkom! Neem je kind(eren) gerust mee!

De Meet & Greet Tour is op vrijdag 28 oktober. We vertellen je graag alles over ons mooie en interessante vak, geven je een rondleiding door de opvanglocatie en beantwoorden al jouw vragen. Er is mogelijkheid om met de manager, pedagogisch medewerkers en recruiter te spreken. Alles om jou een goed beeld te geven hoe het is om bij Kind & Co te werken.

Meet & Greet Tour locaties
Heb je vragen, interesse of wil je gewoon een keer vrijblijvend een kijkje nemen op één van onze locaties?

Kom dan langs bij onderstaande locaties:

  • Van 10.00 tot 11.30 uur starten we bij Kinderdagverblijf Piccolo met een goede bak koffie, (Sonny Rollinsstraat 75, 3543 GR Utrecht).
  • Van 12.30 tot 14.00 uur beginnen we de middag bij Kindcentrum Haarzicht met een verfrissende smoothie, (Haarzichtsingel 13, 3451 MB Vleuten).
  • Van 15.00 – 16.30 uur sluiten we af bij Buitenschoolse opvang Shuttle met een gezonde borrel (Ten Veldestraat 100, 3454 EN De Meern).
Aanmelden voor de Meet & Greet Tour


Door de gegevens in te vullen geef je toestemming aan ons om contact met je op te nemen na het event.
In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.