Waarom Kind & Co | Kind & Co

Waarom werken bij Kind & Co?

Wij vinden het belangrijk dat jij en je collega’s met plezier werken aan een veilige en vertrouwde omgeving voor kinderen. Je bent een belangrijk onderdeel in het pedagogisch partnerschap. Samen met ouders, scholen en andere betrokkenen creëren we een omgeving waarin kinderen kunnen groeien. Door creativiteit, aandacht en vernieuwend denken, bieden wij mogelijkheden om talenten te ontwikkelen. We doen er alles aan om te zorgen dat werk en plezier hand in hand gaan.

We zorgen voor een fijne werkomgeving

Veel medewerkers omschrijven hun team als gezellig en warm. Samen met collega’s zorg je ervoor dat kinderen zich geborgen voelen en de ruimte krijgen om zich op eigen tempo te ontwikkelen. Dit gezamenlijke doel creëert een positieve sfeer binnen het team.

Om het teamgevoel te stimuleren worden jaarlijks teamuitjes georganiseerd. Daarnaast wordt er voor alle medewerkers jaarlijks een nieuwjaarsbijeenkomst gehouden en vindt één keer in de twee jaar het Kind & Co festival plaats. Benieuwd hoeveel plezier we het vorige festival hadden? Bekijk onze aftermovie.

We investeren in jou

Naast dat we het belangrijk vinden dat kinderen zich optimaal ontwikkelen, willen we dat jij die mogelijkheid ook krijgt. Dus investeren we ook graag in jouw ontwikkeling. Er is ruimte voor horizontale groei, zoals ervaring opdoen op andere locaties of opvangvormen, maar ook verticale groei en persoonlijke begeleiding behoren tot de mogelijkheden. Ook hebben we een online leeromgeving genaamd ‘Het Leerplein’.

Op het Leerplein bekijk je korte filmpjes, lees je artikelen en volg je online trainingen. Je vindt er werkgerelateerde trainingen, maar ook trainingen voor je persoonlijke ontwikkeling. Zo kun je bijvoorbeeld meer te weten komen over Microsoft Teams, je verdiepen in mindfulness of een training volgen over feedback geven en ontvangen. Ook vind je er online trainingen van gerenommeerde aanbieders op het gebied van kinderopvang, zoals KIKI Training & Advies, Kans Kwadraat en Kinderopvang Online.

We zoeken een baan die bij jou past

Bij Kind & Co is er altijd een baan die bij jou past. Door onze grootte, verschillende werkvormen en diverse samenwerkingsverbanden hebben we een diversiteit aan banen (nu en in de toekomst). Wij bieden continuïteit en handelen op basis van een lange termijn perspectief.

We waarderen jouw eigenheid

We vinden het belangrijk dat jouw eigenheid goed tot zijn recht komt. Er is ruimte voor jouw ideeën en we waarderen je zelfstandigheid. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor jullie opvanglocatie. Je kan activiteiten en uitjes voor een groot deel zelf vormgeven.

Ons motto is:

“Plezier in je werk. Vandaag en morgen!”

Zin om bij Kind & Co te komen werken?