Welkom bij Kind & Co | Kind & Co

Welkom bij Kind & Co

Leuk dat je bij ons komt solliciteren. Om je een beeld te geven hoe het is om te werken bij Kind & Co hebben wij verschillende filmpjes van (misschien wel toekomstige) collega’s voor je klaar staan. Het geluid van de filmpjes is geen probleem 🙂

Collega Noor

Kinderdagverblijf – peutergroep – BSO

Noor is Flexibel pedagogisch medewerker bij Kind & Co. Dit houdt in dat je op verschillende locaties en dagen werkt. Noor vindt dit aantrekkelijk omdat je met veel collega’s werkt. Elke collega inspireert je op een andere manier.

Collega Zulfiye

Pedagogisch medewerker kinderdagverblijf

Ze werkt nu twee jaar bij Kind & Co en heeft al verschillende trainingen gevolgd. Puk training, EHBO en ze is nu bezig met de TINK-training. Ze geeft kinderen vertrouwen en creëert een écht thuisgevoel. Dankzij haar inlevings- en observatievermogen ziet ze waar kinderen behoefte aan hebben.

Collega Marise

Senior pedagogisch medewerker

Marise Wills werkt sinds 2008 bij Kind & Co. Zij is begonnen als pedagogisch medewerker op de groep, maar wilde zich na een aantal jaar verder ontwikkelen. Ze heeft toen de kans gekregen en gepakt om als Senior pedagogisch medewerker aan de slag te gaan. Nu, enkele jaren later, gaat ze een volgende stap zetten en wordt ze clustermanager!

Collega Rianne

Kinderdagverblijf – BBL

Rianne is bezig met de BeroepsBegeleidende Leerweg (BBL). Ze volgt de opleiding tot pedagogisch medewerker en daarnaast werkt ze 3 dagen op een opvanglocatie. Alles wat ze leert kan ze gelijk in de praktijk toepassen. Heel handig en leerzaam!