bABBEL & co -Header - Pagina

Babbel & Co

Ben je op zoek naar meer uitdaging én een plek waar je je kan ontwikkelen binnen een leuk en ervaren team? En ben je bevoegd op te werken in de kinderopvang? Kom dan eens vrijblijvend babbelen met onze recruiters. Samen met een recruiter bekijk je jouw (ontwikkel)mogelijkheden bij Kind & Co.

De ‘Babbel & Co’ momenten zijn verspreid over de verschillende locaties en plaatsen in ons werkgebied zodat er altijd één bij je in de buurt is. Kijk hieronder voor de data en tijden bij jou in de buurt. Je hoeft je niet aan te melden, kom gewoon gezellig langs voor een babbeltje. Plezier staat voorop bij Kind & Co, bij jou ook?

Kom jij vrijblijvend langs?

Momenteel zijn er nog geen nieuwe Babbel & Co momenten gepland. Heb je vragen voor onze recruiters over werken bij Kind & Co? Stuur dan een mailtje naar sollicitatie@kmnkindenco.nl en wij nemen contact met je op.

Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen op één van de Babbel & Co momenten? Dan kunnen we ook babbelen op een ander tijdstip. Stuur een mailtje naar sollicitatie@kmnkindenco.nl en wij nemen contact met je op.

Ben je benieuwd naar de vacatures bij Kind & Co?