Vacature Pedagogisch medewerker Vinkeveen | Kind & Co

Vacatures Pedagogisch medewerker Vinkeveen

Pedagogisch Medewerker BSO Mijdrecht, Vinkeveen en Wilnis (25 tot 30 uur)

  1. Werkdagen zijn de maandag, dinsdag en donderdag + 1 extra dag
  2. Bijvoorbeeld PW 3/4 of HBO pedagogiek

    Klik hier om te zien waaraan je moet voldoen om te kunnen werken als pedagogisch medewerker.

Voor onze locaties in Mijdrecht, Vinkeveen en Wilnis zijn wij op zoek naar een pedagogisch medewerker die flexibel wil werken op zowel het kinderdagverblijf, op de BSO’s en incidenteel op één van de Peuterspeelzalen.

Wij zoeken
Je hebt een diploma nodig dat kwalificeert voor de functie van pedagogisch medewerker volgens de CAO Kinderopvang. Bijvoorbeeld PW3/4 (MBO), onderwijsassistent (MBO) of Pabo (HBO). Werkervaring (dus niet alleen stage-ervaring) in de kinderopvang is vereist. We geven de voorkeur aan kandidaten die in de regio wonen in verband met het flexibele karakter van de functie.

Wij bieden
Je krijgt een contract voor minimaal 25 uur per week dat aangevuld kan worden met extra diensten. Je wordt op de verschillende locaties in Wilnis, Mijdrecht en Vinkeveen ingeroosterd op de maandag, dinsdag en donderdag. Afhankelijk van de vraag werk je één andere dag in de week.

Contact
Contactpersoon voor deze vacatures is Marsja van Wijk (personeelsfunctionaris). Zij is bereikbaar op telefoonnummer 030 – 602 49 44. Mailen naar sollicitatie@kmnkindenco.nl kan ook.

Lijkt het je leuk om te werken op een BSO? En wil je graag reageren op deze vacature? Vul het sollicitatieformulier in!

Invalkracht BSO Mijdrecht, Vinkeveen en Wilnis

  1. oproep contract
  2. Bijvoorbeeld PW 3/4 of HBO pedagogiek

    Klik hier om te zien waaraan je moet voldoen om te kunnen werken als pedagogisch medewerker.

Voor onze locaties in de regio Noord zijn wij regelmatig op zoek naar invalkrachten voor het kinderdagverblijf en/of BSO’s. Het betreft voornamelijk Mijdrecht, Vinkeveen en Wilnis

Wij zoeken
Je hebt een diploma nodig dat kwalificeert voor de functie van pedagogisch medewerker volgens de CAO Kinderopvang. Bijvoorbeeld PW3/4 (MBO), onderwijsassistent (MBO) of Pabo (HBO) of een diploma Sport en bewegen voor onze Sport BSO’s. Enige werkervaring (dus niet alleen stage-ervaring) in de kinderopvang is vereist, bij voorkeur op de BSO. We geven de voorkeur aan kandidaten die die wonen in een straal van maximaal 30 tot 40 kilometer rondom de werklocatie. Dit in verband met onze reiskostenvergoeding woon/werk.

Wij bieden
Je wordt vanuit onze invalpoule benaderd om diensten in te vullen op onze kinderopvanglocaties. In de praktijk zijn dit voornamelijk (middag) diensten op onze BSO’s (buitenschoolse opvang locaties). De meest voorkomende werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag. Op woensdag en vrijdag zijn er zelden invallers nodig. We vinden het van belang dat je in ieder geval de dinsdag of de donderdag beschikbaar bent.

Contact
Contactpersoon voor deze vacatures is Marsja van Wijk (personeelsfunctionaris). Zij is bereikbaar op telefoonnummer 030 – 602 49 44. Mailen naar sollicitatie@kmnkindenco.nl kan ook.

Lijkt het je leuk om te werken op een BSO? En wil je graag reageren op deze vacature? Vul het sollicitatieformulier in!