Vacature pedagogisch medewerker Boskoop | Kind & Co

Vacatures Pedagogisch medewerker Boskoop

Invalkracht

  1. 0-uren contract

    Je werkt op basis van een 0-uren contract.

  2. Maandag, dinsdag en donderdag

    Je wordt voornamelijk gevraagd te werken op maandag, dinsdag en donderdag.

  3. Bijvoorbeeld PW 3/4 of Onderwijsassistente

    Klik hier om te zien waaraan je moet voldoen om te kunnen werken als pedagogisch medewerker.

Voor onze locaties in de regio West zijn wij regelmatig op zoek naar invalkrachten. Het betreft voornamelijk Gouda en omstreken.

Herken jij jezelf hierin?
Je hebt een diploma nodig dat kwalificeert voor de functie van pedagogisch medewerker volgens de CAO Kinderopvang. Bijvoorbeeld PW3/4 (MBO), onderwijsassistent (MBO) of Pabo (HBO) of een diploma Sport en bewegen voor onze Sport BSO’s. Enige werkervaring (dus niet alleen stage-ervaring) in de kinderopvang is vereist, bij voorkeur op de BSO. We geven de voorkeur aan kandidaten die die wonen in een straal van maximaal 30 tot 40 kilometer rondom de werklocatie. Dit in verband met onze reiskostenvergoeding woon/werk.

Dit bieden wij jou
Een uitdagende baan met veel ruimte voor eigen inbreng. Je krijgt een 0-urencontract (schaal 6 CAO Kinderopvang, € 1.987,- tot € 2.712,- o.b.v. 36 uur). Je wordt vanuit onze invalpoule benaderd om diensten in te vullen op onze kinderopvanglocaties. In de praktijk zijn dit voornamelijk (middag) diensten op onze BSO’s (buitenschoolse opvang locaties). De meest voorkomende werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag. Op woensdag en vrijdag zijn er zelden invallers nodig. We vinden het van belang dat je in ieder geval de dinsdag of de donderdag beschikbaar bent.

Laat ons jouw talent zien!
Contactpersoon voor deze vacatures is Marjolein Blomsma (personeelsfunctionaris). Zij is aanwezig op maandag, dinsdag en woensdag en bereikbaar op telefoonnummer 030 – 6024 937. Mailen naar sollicitatie@kmnkindenco.nl kan ook.

Lijkt het je leuk om te werken als invalkracht? En wil je graag reageren op deze vacature? Vul het sollicitatieformulier in!