Peutergroep Houten: Vuurtoren

  1. Puk & Ko

    Puk & Ko is een totaalprogramma. Behalve aan spraak en taal werkt Puk & Ko aan sociaal-emotionele ontwikkeling, motorische en zintuiglijke ontwikkeling en de eerste rekenprikkels.

Waar ligt peutergroep Vuurtoren?

De locatie De Vuurtoren ligt in de nieuwbouwwijk Het Mos (Houten-Zuidoost). Onze peutergroepen vindt u in wijkcentrum De Vuurtoren. Dit is dicht bij de scholen. In ons gebouw kunnen volwassenen allerlei cursussen doen, zoals yoga.

Wat biedt peutergroep Vuurtoren?

Met deze gezellige groepen brengen we elke lente een bezoek aan de lammetjes. In de herfst maken we een boswandeling. Ouders zijn hierbij welkom. We sluiten het schooljaar af met een zomerfeest voor peuters en ouders. Dat feest draait altijd om een thema.

Onze speelruimtes zijn groot; de peuters hebben genoeg ruimte om heerlijk te bewegen. Binnen is een zandbak in de vloer!

Bij de openbare groep van De Vuurtoren hebben we een speciaal aanbod voor ‘grote kinderen’ die een extra dagdeel willen komen spelen. Naast de groepen voor kinderen van 2-4 jaar hebben we namelijk een 3+groep op woensdagochtend. De activiteiten van deze groep bereiden de kinderen meer voor op de basisschool.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Pedagogisch werkplan

Er is geen online werkplan beschikbaar. Vraag deze op bij uw locatie.

Neem contact met mij op

Adres

Zijdemos 30
3994 KE  Houten
Tel. 06 – 463 491 78
LRKP 612284864

Maandag / donderdag

Brengen ochtend
Tussen 8:45 en 9:00 uur

Halen ochtend
11:30 uur

Dinsdag / vrijdag

Brengen ochtend
Tussen 8:45 en 9:00 uur

Halen ochtend
11:30 uur

Woensdag (3+ groep)

Brengen ochtend
Tussen 8:45 en 9:00 uur

Halen ochtend
11:30 uur

Tijdens schoolvakanties gesloten.

Margreth Ooijen
clustermanager
tel. 06 - 13 17 23 16
m.ooijen@kmnkindenco.nl