Peutergroep Wijk bij Duurstede: De Hobbit

 1. Groot uitdagend buitenterrein

  Er is een groot buitenterrein wat gedeeld wordt met kinderdagverblijf ’t Bikkeltje. Er is een fietsparcours, 2 zandbakken en een wilgenboog te vinden.

 2. Maakt deel uit van de Brede School

  Samen met basisschool de Werkschuit en basisschool de Zonnewijzer. Ook BSO De Breeeje en kinderdagverblijf ’t Bikkeltje maken deel uit van de brede school.

 3. Puk & Ko

  Puk & Ko is een totaalprogramma. Behalve aan spraak en taal werkt Puk & Ko aan sociaal-emotionele ontwikkeling, motorische en zintuiglijke ontwikkeling en de eerste rekenprikkels.

 4. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via Mijn KMN Kind & Co.

Waar ligt peutergroep De Hobbit?

Peutergroep De Hobbit is gevestigd in Wijk bij Duurstede in de wijk De Noorderwaard. Samen met BSO de Breeeje, kinderdagverblijf ’t Bikkeltje en basisschool De Werkschuit maakt de peutergroep deel uit van “Brede school Noorderwaard”. Er is een nauwe samenwerking tussen de peutergroep en de andere gebruikers van de brede school. De peutergroep ligt, in een ruime, groene omgeving waar vrijwel geen doorgaande wegen zijn.

Wat biedt peutergroep De Hobbit?

De peutergroep heeft de beschikking over een mooi, licht lokaal. De kinderen kunnen naar hartenlust spelen en knutselen. Er is een groot buitenterrein die gedeeld wordt met het kinderdagverblijf ’t Bikkeltje. Zo kan er op een gedeelte van het  plein naar hartenlust worden gefietst op het uitdagende fietsparcours. De buitenruimte is zo ingericht, dat er de mogelijkheid is om zelf op ontdekkingsreis te gaan. Op peutergroep De Hobbit wordt gewerkt met de methode Puk & Ko.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

Adres

Notengaard 17-19
3961 JD Wijk bij Duurstede
Tel. 0343 – 59 42 30

Maandag
08:45 tot 11:45 uur
Dinsdag
08:45 tot 11:45 uur
Woensdag
08:45 tot 11:45 uur
Donderdag
08:45 tot 11:45 uur
Vrijdag
08:45 tot 11:45 uur

Tijdens schoolvakanties gesloten.

Malisca Rohof
clustermanager
tel. 06 - 130 648 38
m.rohof@kmnkindenco.nl
Gerda Bonouvrié – Spee
senior pedagogisch medewerker
tel. 06 - 102 645 53
g.bonouvrie@kmnkindenco.nl