Peutergroep Houten: Beun

  1. VVE-gecertificeerd

    Voor- en vroegschoolse educatie (VVE) is onderwijs voor peuters en kleuters met een taalachterstand. Hiermee kunnen kinderen op een speelse manier hun taalachterstand inhalen. Zo kunnen zij een goede start maken op de basisschool.

  2. Puk & Ko

    Puk & Ko is een totaalprogramma. Behalve aan spraak en taal werkt Puk & Ko aan sociaal-emotionele ontwikkeling, motorische en zintuiglijke ontwikkeling en de eerste rekenprikkels.

Waar ligt peutergroep Beun?

De locatie De Beun ligt bij het grote winkelcentrum ’t Rond (Houten-Noordoost). Het is een gezellige locatie, dicht bij de markt (donderdag). U vindt De Beun bij het kinderdagverblijf; de peutergroep heeft een eigen ingang, lokaal en speelplein.

Wat biedt peutergroep Beun?

De Beun is vanaf januari 2013 een VVE-groep. We besteden extra veel aandacht aan de Nederlandse taal, en ook de buitenlandse culturen komen ruim aan bod. Het Suikerfeest is voor onze peuters een groot feest. Bij De Beun spelen peuters met een taalachterstand én peuters die al heel taalvaardig zijn.

De specifieke invulling van het protestant christelijke geloof blijft ook vorm en inhoud binnen deze VVE groep.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Pedagogisch werkplan

Er is geen online werkplan beschikbaar. Vraag deze op bij uw locatie.

Neem contact met mij op

Adres

Achterom 64
3995 EC  Houten
Tel. 030 – 638 08 50
LRKP 273050722

Brengen
Tussen 8:45 en 9:00 uur

Halen
11:30 uur

Tijdens schoolvakanties gesloten.

Margreth Ooijen
clustermanager
tel. 06 - 13 17 23 16
m.ooijen@kmnkindenco.nl