Peutergroep Nieuwegein: Sneeuwmuis

 1. Gevestigd in een nieuw complex

  Ons nieuwe, moderne gebouw biedt veel uitdaging, zoals het atrium, het speellokaal en de keuken.

 2. Samenwerking met de scholen

  Er is sprake van een grote samenwerking met basisscholen De Tweeklank, de Zandbloem, Willem Alexander en Ziezo.

 3. VVE-gecertificeerd

  Voor- en vroegschoolse educatie (VVE) is onderwijs voor peuters en kleuters met een taalachterstand. Hiermee kunnen kinderen op een speelse manier hun taalachterstand inhalen. Zo kunnen zij een goede start maken op de basisschool.

 4. Uk & Puk

  Kind & Co werkt met het totaalprogramma Uk & Puk. Uk & Puk stimuleert de brede ontwikkeling van baby’s, dreumesen en peuters door actief spel. Lees meer

Waar ligt peutergroep Sneeuwmuis?

Peutergroep Sneeuwmuis ligt in de wijk Hoog Zandveld in Nieuwegein Zuid. De peutergroepen zijn gevestigd in het scholencomplex van Zandbloem en De Tweeklank. Het ligt gunstig ten opzichte van de A2 en A27, en is met openbaar vervoer goed bereikbaar.

Wat biedt peutergroep Sneeuwmuis?

De peutergroepen hebben de beschikking over twee mooie lokalen. De lokalen hebben verschillende speelhoeken, die verschillende soorten spel mogelijkheden bieden en de kinderen de keus geven om alleen of samen te spelen. Op peutergroep Sneeuwmuis wordt gewerkt met de methode Uk & Puk. Er zijn twee VVE groepen. Peutergroep Sneeuwmuis vindt een goede samenwerking met de scholen belangrijk. Regelmatig vinden dan ook gezamenlijke activiteiten plaats en er is een warme overdracht van peutergroep naar de scholen. Peutergroep Sneeuwmuis is gevestigd in de Brede School De Lotus. Deze locatie biedt veel mogelijkheden die je van een brede school mag verwachten. Zo kunnen wij gebruik maken van een grote keuken, een prachtig speellokaal, een leeskamer, en een atrium dat veel mogelijkheden biedt voor de kinderen.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Lupinestraat 17
  3434 HA Nieuwegein
  Tel. 030 – 606 59 58
  LRK: 215187544

  Maandag
  8:30 tot 12:30 uur (groep 1 en groep 2)
  Dinsdag
  8:30 tot 12:30 uur (groep 1 en groep 2)
  Woensdag
  8:30 tot 12:30 uur (groep 2)
  Donderdag
  8:30 tot 12:30 uur (groep 1 en groep 2)
  Vrijdag
  8:30 tot 12:30 uur (groep 1)

  Tijdens schoolvakanties gesloten.

  Henriëtte Koops
  clustermanager
  tel. 06 - 131 718 83
  h.koops@kindenco.nl
  Manon van Kersen
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 130 651 58
  m.vankersen@kindenco.nl