Peutergroep Schalkwijk: Schalkwijk

  1. Uk & Puk

    Kind & Co werkt met het totaalprogramma Uk & Puk. Uk & Puk stimuleert de brede ontwikkeling van baby’s, dreumesen en peuters door actief spel. Lees meer

Waar ligt peutergroep Schalkwijk?

Onze peutergroep in Schalkwijk is sinds augustus 2017 gevestigd in Basisschool St. Michiel. De peutergroep heeft zijn eigen ingang gekregen in de school. De toiletten en natte ruimte zijn geplaatst in het lokaal, zodat de kinderen hiervoor niet naar ‘buiten’ hoeven gaan.

Wat biedt peutergroep Schalkwijk?

Het merendeel van de ouders van onze peutergroep schrijven hun kinderen in bij Basisschool St. Michiel. We ondervinden veel voordelen doordat we nu gevestigd zijn in deze school. Het maakt de overgang naar school voor de kinderen makkelijker. Ook de ouders kunnen de sfeer in school proeven, en ontmoeten de leerkrachten al in de hal of op de buitenspeelplaats. Het professioneel overdragen van de kinderen gaat vlotter. Bij feestelijke activiteiten in de school, bijvoorbeeld de Sinterklaas- en- Carnavalsviering, doet de peutergroep mee.

In de St.Michiel komen ook peuters uit de kleinere gemeentes die rondom Houten liggen. Het is een gezellige peutergroep, veel ouders en kinderen kennen elkaar. Veel Schalkwijkse kinderen zijn gewend om lekker veel buiten te spelen. Dat kan natuurlijk ook bij de Basisschool, met zijn ruime en veilige buitenspeelplaats.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

Adres

Lagedijk 17A
3998 KA  Schalkwijk
Tel. 030 – 760 53 85
LRKP 887824316

Maandag
van 8:30 tot 12:00 uur
Woensdag
van 8:30 tot 12:00 uur
Vrijdag
van 8:30 tot 12:00 uur

Tijdens schoolvakanties gesloten.

Margreth Ooijen
clustermanager
tel. 06 - 131 723 16
m.ooijen@kmnkindenco.nl
Anita Niks
senior pedagogisch medewerker
tel. 06 - 130 657 39
a.niks@kmnkindenco.nl