Peutergroep Houten: Plantage | Kind & Co

Peutergroep Houten: Plantage

  1. VVE-gecertificeerd

    Voor- en vroegschoolse educatie (VVE) is onderwijs voor peuters en kleuters met een taalachterstand. Hiermee kunnen kinderen op een speelse manier hun taalachterstand inhalen. Zo kunnen zij een goede start maken op de basisschool.

  2. Uk & Puk

    Kind & Co werkt met het totaalprogramma Uk & Puk. Uk & Puk stimuleert de brede ontwikkeling van baby’s, dreumesen en peuters door actief spel. Lees meer

Waar ligt peutergroep Plantage?

Peutergroep Plantage ligt in de wijk Plantage Polder. U vindt onze gezellige peutergroep in het gebouw van openbare school De Plantage.
Als uw peuter later naar deze school gaat, is hij dus op vertrouwd terrein. Ook als u voor uw peuter een andere basisschool kiest, doet uw peuter alvast indrukken van de basisschool op.

 

Wat biedt peutergroep Plantage?

Als de kinderen binnenkomen, worden ze begroet door de leidster. Er is tijd voor een praatje en even spelen met uw kind. Nadat de ouders zijn uitgezwaaid, is het tijd voor de kring. Hierin wordt aandacht gegeven aan het thema van die periode door middel van spelletjes, liedjes of voor te lezen. Er wordt gewerkt met de methode Uk & Puk. 

 

Daarna is het tijd om te spelen of iets te knutselen. Na het opruimen, wordt er gegeten en gedronken. Dit hebben de kinderen zelf meegebracht. Er wordt iedere dag lekker buiten gespeeld. In een korte eindkring wordt de ochtend afgesloten en om 12.00 uur is het tijd om naar huis te gaan.

 

Uiteraard wordt ook een verjaardag uitgebreid gevierd. Regelmatig is er een koffieochtend, waar alle ouders met elkaar en de leidster een praatje kunnen maken met een kopje koffie of thee. Er worden uitjes georganiseerd zoals het lammetjesbezoek of een herfstwandeling in het bos.

 

Kom gerust eens een kijkje bij ons nemen. U bent van harte welkom!

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

Adres

Plantagepolder 1
3991 ZE Houten
Tel. 030 – 760 53 70
of 06 – 293 288 86
LRKP 102535747

Maandag
van 8:30 tot 12:00 uur
Dinsdag
van 8:30 tot 12:00 uur
Donderdag
van 8:30 tot 12:00 uur
Vrijdag
van 8:30 tot 12:00 uur

Tijdens schoolvakanties gesloten.

Mies Kroese
clustermanager
tel. 06 - 131 723 16
m.kroese@kmnkindenco.nl
Rita Steunenberg
senior pedagogisch medewerker
tel. 06 - 130 657 39
r.steunenberg@kmnkindenco.nl