Peutergroep Nieuwegein: Kikker | Kind & Co

Peutergroep Nieuwegein: Kikker

 1. Piramide programma

  Er werken drie pedagogisch medewerkers op de groep. De derde leidster biedt als tuto extra ondersteuning voor het kind waar nodig. Zo heeft elk kind de kans zich optimaal te ontwikkelen.

 2. Ouderbetrokkenheid

  Elke ochtend is er een spel inloop waarbij de ouders even met de kinderen mee kunnen spelen en een praatje maken met de medewerkers en andere ouders.

 3. VVE-gecertificeerd

  Voor- en vroegschoolse educatie (VVE) is onderwijs voor peuters en kleuters met een taalachterstand. Hiermee kunnen kinderen op een speelse manier hun taalachterstand inhalen. Zo kunnen zij een goede start maken op de basisschool.

Waar ligt peutergroep Kikker?

Peutergroep de Kikker is gevestigd binnen de scholenvlek Wijkersloot, waarin Koningin Beatrixschool en de Schakel opgenomen zijn, die gelegen is in de wijk Wijkersloot in Nieuwegein. De ingang bevindt zich aan de zijkant van de Koningin Beatrixschool.

Wat biedt peutergroep Kikker?

De peutergroep heeft de beschikking over een gezellig klaslokaal, met een complete bouw-, poppen- en leeshoek. De kinderen kunnen naar hartenlust (buiten) spelen en experimenteren. In de ochtend maken wij ook gebruik van de gymzaal van school. De kinderen komen hier elke week vier dagdelen spelen. Dit wordt gedeeltelijk door de gemeente gesubsidieerd.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Bendienlaan 27-29
  3431 RA Nieuwegein
  Tel. 030 – 630 40 96

  Maandag 
  08:30 tot 12.30 uur
  Dinsdag
  08:30 tot 12.30 uur
  Woensdag
  08:30 tot 12.30 uur
  Donderdag

  08:30 tot 12.30 uur
  Vrijdag
  08:30 tot 12.30 uur

  Tijdens schoolvakanties gesloten.

  Oudercommissie
  ockikker@kmnkindenco.nl

  Sylvia van Est
  clustermanager
  tel. 06 - 131 785 22
  s.vanest@kmnkindenco.nl
  Chantal Zwaan
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 308 237 26
  c.zwaan@kmnkindenco.nl
  Maaike van der Linde
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 112 037 70
  m.vanderlinde@kmnkindenco.nl