Peutergroep Wijk bij Duurstede: De Dolfijn | Kind & Co

Peutergroep Wijk bij Duurstede: De Dolfijn

  1. Uk & Puk

    Kind & Co werkt met het totaalprogramma Uk & Puk. Uk & Puk stimuleert de brede ontwikkeling van baby’s, dreumesen en peuters door actief spel. Lees meer

  2. Gehuisvest in Brede School Het Anker
  3. VVE-gecertificeerd

    Voor- en vroegschoolse educatie (VVE) is onderwijs voor peuters en kleuters met een taalachterstand. Hiermee kunnen kinderen op een speelse manier hun taalachterstand inhalen. Zo kunnen zij een goede start maken op de basisschool.

  4. Natuurlijke buitenruimte

Waar ligt peutergroep De Dolfijn?

Peutergroep De Dolfijn zit samen met BSO De Bik in Brede School ‘t Anker. In deze Brede School zijn basisschool ’t Baken en sbo De Driehoek gehuisvest.

Wat biedt peutergroep De Dolfijn?

Bij peutergroep De Dolfijn is veel aandacht voor de ontwikkeling van uw kind. Wij zijn een VVE-peutergroep en werken met de Uk & Puk methode. Het doel van deze methode is om kinderen tussen twee en vier jaar in hun ontwikkeling te stimuleren door samen te spelen, te ervaren en te ontdekken. Zo bieden wij uw kind de optimale speelruimte om vaardigheden te oefenen op het gebied van spraak en taal, omgaan met gevoelens en omgaan met elkaar, bewegen en ervaren van ruimtelijk begrip. Wij werken met verschillende thema’s en de peuters doen veel activiteiten. Zo worden de kinderen voorbereid op de basisschool. Deze activiteiten variëren van dans en muziek, boekjes lezen, bouwen en sport en spel, tot creatief bezig zijn met uitdagende knutselopdrachten. Als het even kan wordt er lekker buiten gespeeld. Mochten we niet buiten kunnen spelen, dan kunnen wij gebruik maken van het speellokaal.
Doordat wij in de Brede School zijn gehuisvest werken wij aan een doorgaande leerlijn van peuter naar kleuter. Op de leerpleinen in de school organiseren wij gezamenlijke activiteiten. Zo werken wij aan een nauwe samenwerking tussen alle gebruikers.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

Adres

Hordenweg 7
3961 KA Wijk bij Duurstede
Tel. 0343 – 76 00 07

Maandag
08:30 tot 12:00 uur
Dinsdag
08:30 tot 12:00 uur
Woensdag
08:30 tot 12:00 uur
Donderdag
08:30 tot 12:00 uur
Vrijdag
08:30 tot 12:00 uur

Tijdens schoolvakanties gesloten.

Yvette Bottenberg
clustermanager
tel. 06 - 130 648 38
y.bottenberg@kmnkindenco.nl
Gerda Bonouvrié – Spee
senior pedagogisch medewerker
tel. 06 - 102 645 53
g.bonouvrie@kmnkindenco.nl