Peutergroep Wijk bij Duurstede: Anker | Kind & Co

Peutergroep Wijk bij Duurstede: Anker

 1. Uk & Puk

  Kind & Co werkt met het totaalprogramma Uk & Puk. Uk & Puk stimuleert de brede ontwikkeling van baby’s, dreumesen en peuters door actief spel. Lees meer

 2. Onderdeel van Brede School Het Anker

  Wij werken veel samen met basisschool Het Anker, het kinderdagverblijf en de BSO. Zo ondernemen we gezamenlijke activiteiten, zoals een thema-opening, uitstapjes en voorlezen.

 3. VVE-gecertificeerd

  Voor- en vroegschoolse educatie (VVE) is onderwijs voor peuters en kleuters met een taalachterstand. Hiermee kunnen kinderen op een speelse manier hun taalachterstand inhalen. Zo kunnen zij een goede start maken op de basisschool.

Waar ligt peutergroep Anker?

Peutergroep Anker ligt in de wijk de Horden in Wijk bij Duurstede. Peutergroep Anker maakt samen met kinderdagverblijf het Anker, BSO de Bik en de basisscholen onderdeel uit van Brede School het Anker.

Wat biedt peutergroep Anker?

Wij werken veel samen met basisschool Het Anker, het kinderdagverblijf en de BSO om zo een doorgaande lijn te creëren. De kinderen komen in Brede school Het Anker leren, spelen en ontspannen. Ook ondernemen we gezamenlijke activiteiten, zoals een thema-opening, uitstapjes en voorlezen.

Bij peutergroep Anker is veel aandacht voor de ontwikkeling van uw kind. Wij zijn een VVE-peutergroep en werken met de Uk & Puk methode. Het doel van deze methode is om kinderen tussen twee en vier jaar in hun ontwikkeling te stimuleren door samen te spelen, te ervaren en te ontdekken. Zo bieden wij uw kind de optimale speelruimte om vaardigheden te oefenen op het gebied van spraak en taal, omgaan met gevoelens en omgaan met elkaar, bewegen en ervaren van ruimtelijk begrip. Wij werken met verschillende thema’s en de peuters doen veel activiteiten. Zo worden de kinderen voorbereid op de basisschool. Deze activiteiten variëren van dans en muziek, boekjes lezen, bouwen en sport en spel, tot creatief bezig zijn met uitdagende knutselopdrachten. Als het even kan wordt er lekker buiten gespeeld. Mochten we niet buiten kunnen spelen, dan kunnen wij gebruik maken van het speellokaal.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Hordenweg 7
  3961 KA Wijk bij Duurstede
  Tel. 0343 – 76 00 07

  Maandag
  08:30 tot 12:30 uur
  Dinsdag
  08:30 tot 12:30 uur
  Woensdag
  08:30 tot 12:30 uur
  Donderdag
  08:30 tot 12:30 uur
  Vrijdag
  08:30 tot 12:30 uur

  Tijdens schoolvakanties gesloten.

  Betty Tuinier
  Betty Tuinier
  clustermanager
  tel. 06 - 500 521 68
  b.tuinier@kindenco.nl
  Jamie Broer
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 826 793 05
  j.broer@kindenco.nl
  Rhonda Koopman
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 463 672 13
  r.koopman@kindenco.nl