Peutergroep Wilnis: Duimelot | Kind & Co

Peutergroep Wilnis: Duimelot

  1. Uk & Puk

    Kind & Co werkt met het totaalprogramma Uk & Puk. Uk & Puk stimuleert de brede ontwikkeling van baby’s, dreumesen en peuters door actief spel. Lees meer

  2. Live betrokken via app en website

    Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via Mijn KMN Kind & Co.

Waar ligt peutergroep Duimelot?

Duimelot is een peutergroep, gevestigd in hetzelfde pand als kinderdagverblijf Ministek.

Wat biedt peutergroep Duimelot?

Duimelot heeft de beschikking over twee lokalen, een grote natuurlijke en uitdagende buitenspeelruimte en een speelhal. Op de groepen hebben we een gevarieerd speelgoed- en spelaanbod, afgestemd op alle ontwikkelingsgebieden van de peuter. We werken met thema’s die dicht bij de belevingswereld van de kinderen staan. Aan de thema’s worden creatieve, muzikale en bewegingsactiviteiten gekoppeld. We vinden het belangrijk dat kinderen spelenderwijs ontdekken en leren.

Als ouder wordt u bij de thema’s betrokken door middel van een thema-brief en een gezamenlijke start en afsluiting van het thema. Een gezamenlijke start kan door middel van een knutselactiviteit voor ouder en kind en bij een afsluiting kunt u denken aan een optreden van de peuters. Zo weten ouders wat er in grote lijnen speelt op de peutergroep en kunnen thuis deze onderwerpen ook bespreken met hun kind.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

Adres

Marktschipper 2
3648 KE Wilnis
Tel. 06 – 868 709 09
LRK 157795184

Maandag
08:45 tot 12:15 uur
Dinsdag
08:45 tot 12:15 uur
Woensdag

08:45 tot 12:15 uur
Donderdag
08:45 tot 12:15 uur
Vrijdag
08:45 tot 12:15 uur

Lot Huurdeman
clustermanager
tel. 06 - 253 199 83
l.huurdeman@kmnkindenco.nl
Sandra Misdorp
senior pedagogisch medewerker
tel. 06 - 500 994 40
s.misdorp@kmnkindenco.nl