Peutergroep Weesp: Weespersluis

 1. Uk & Puk methode

  Wij werken met het totaalprogramma Uk & Puk. Uk & Puk stimuleert de brede ontwikkeling van peuters door actief spel. Lees meer

 2. Gevestigd in Brede School Weespersluis

  Doordat wij in school gevestigd zijn is het voor de kinderen en ouders een vertrouwde omgeving, waar iedereen zich veilig voelt.

 3. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

Waar ligt peutergroep Weespersluis?

De peutergroep is gevestigd in Brede School Weespersluis. In de Brede School bevinden zich ook twee basisscholen (Nieuwe Jozef en Weesperijk) en onze BSO Weespersluis.

Wat biedt peutergroep Weespersluis?

Bij peutergroep Weespersluis komt uw kind om te spelen en te leren. De peutergroep is er voor kinderen van 2 tot 4 jaar oud en geeft uw peuter de mogelijkheid om taalvaardigheid, sociaal-emotionele en motorische vaardigheden te ontwikkelen. Kinderen leren met elkaar omgaan, lekker met elkaar te spelen, maar ook de eerste beginselen van taal en rekenen.

Op de peutergroep wordt gewerkt met de erkende Uk & Puk methode om de ontwikkeling van de kinderen te stimuleren. Dit gaat veelal aan de hand van thema’s die centraal staan. We doen spelletjes, zingen liedjes, lezen voor, tekenen en spelen natuurlijk lekker buiten. Zo leren de kinderen spelenderwijs nieuwe dingen.  Wij volgen de ontwikkellijn van het kind zodat we de activiteiten kunnen aanpassen aan de ontwikkelbehoefte van het kind. Zo kan elk kind op zijn/haar tempo groeien.

De peutergroep heeft een afgeschermde buitenruimte waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. Op de groep zelf zijn verschillende hoeken gecreëerd waar naar hartenlust gespeeld kan worden. Het is zo ingericht dat de verschillende ontwikkelingsgebieden gestimuleerd worden tijdens het spel van de kinderen.

Dit alles biedt een goede voorbereiding op het kleuteronderwijs en geeft peuters vertrouwen en houvast bij hun spannende volgende stap: de kleuterschool.

Met ingang van 25-01-2022 geldt voor nieuwe klanten, in verband met de Amsterdamse beleidsregels, een minimale afname van 2 dagdelen.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Fort Diemerdamstraat 71B
  1384 AH te Weesp
  Tel. 06 – 456 926 85 (de Matroosjes)
  Tel. 06 – 456 997 33 (de Kapiteintjes)
  LRK 265442369

  Maandag
  08:15 tot 13:35 uur
  Dinsdag
  08:15 tot 13:35 uur
  Woensdag

  Donderdag
  08:15 tot 13:35 uur
  Vrijdag

  Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Ilona Broné
  clustermanager
  06 - 434 895 48
  i.brone@kindenco.nl
  Bianca Kraan
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 127 516 17
  b.kraan@kindenco.nl