Peutergroep Utrecht: Schatkamer

 1. VE-gecertificeerd

  Kind & Co werkt met het totaalprogramma Uk & Puk. Uk & Puk stimuleert de brede ontwikkeling van baby’s, dreumesen en peuters door actief spel. Lees meer

 2. Uk & Puk

  Kind & Co werkt met het totaalprogramma Uk & Puk. Uk & Puk stimuleert de brede ontwikkeling van baby’s, dreumesen en peuters door actief spel. Lees meer

 3. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

Waar ligt peutergroep Schatkamer?

Peutergroep Schatkamer ligt in de gezellige en levendige wijk Hoograven in Utrecht. Het kinderdagverblijf is gevestigd in het pand van Brede School Hoograven. Hier zitten drie basisscholen, een BSO en kinderdagverblijf en peutergroep De Beestenboel.

Wat biedt peutergroep Schatkamer?

Peutergroep Schatkamer heeft 1 groep voor kinderen in de leeftijd van 2.5 tot 4 jaar. De peutergroep is gevestigd in het lokaal van BSO Schateiland. Naast deze groepsruimte is het speellokaal van de Brede School op vaste tijden beschikbaar voor beweegactiviteiten.

Het lokaal heeft verschillende hoeken waar de kinderen kunnen ontdekken: een huishoek, autohoek en een atelier. Op de peutergroep wordt gewerkt met de Uk & Puk methode om de ontwikkeling van de kinderen te stimuleren. Dit gaat veelal aan de hand van thema’s die centraal staan. We doen spelletjes, zingen liedjes, lezen voor, tekenen en spelen natuurlijk lekker buiten. Zo leren de kinderen spelenderwijs nieuwe dingen.

Peutergroep Schatkamer is een locatie met voorschoolse educatie (VE). Dat betekent dat we voor kinderen met een VE-indicatie extra aandacht besteden aan de Nederlandse taal: spreken, luisteren en nieuwe woorden leren. Dat doen we omdat kinderen juist als ze jong zijn snel en makkelijk een taal kunnen leren. Zo kunnen ze goed van start op de basisschool. Meer informatie over VE-peutergroepen kunt u hier lezen.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

GGD inspectierapport

Elke locatie wordt jaarlijks bezocht door een GGD-inspecteur.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Camminghaplansoen 49
  3525 AR Utrecht
  Tel. volgt
  LRK 215119745

  Maandag
  08:15 tot 13:35 uur
  Dinsdag
  08:15 tot 13:35 uur
  Woensdag

  Donderdag
  08:15 tot 13:35 uur
  Vrijdag

  Maurien van Mechelen
  clustermanager
  tel. 06 - 131 716 23
  m.vanmechelen@kindenco.nl
  Inge Mulder
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 820 650 05
  i.mulder@kindenco.nl