Peutergroep Utrecht: Luchtballon

 1. VE-gecertificeerd

  Dit is een peutergroep met voorschoolse educatie (VE). Dat betekent dat we voor kinderen met een VE-indicatie extra aandacht besteden aan de Nederlandse taal.

 2. Uk & Puk methode

  Kind & Co werkt met het totaalprogramma Uk & Puk. Uk & Puk stimuleert de brede ontwikkeling van baby’s, dreumesen en peuters door actief spel. Lees meer

 3. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

Waar ligt peutergroep Luchtballon?

Peutergroep Luchtballon is gevestigd in OBS Jules Verne in Utrecht, in de wijk Ondiep. In het gebouw zit ook BSO Luchtballon van Kind & Co.

Wat biedt peutergroep Luchtballon?

Het ruime lokaal is modern en uitdagend ingericht. Er is uitdagend speelmateriaal en verschillende speelhoeken. Ook mogen we gebruik maken van de gymzaal en buitenspelen op het mooie schoolplein. Hier kunnen de peuters heerlijk rondrijden op loopauto’s en fietsjes.

Bij peutergroep Luchtballon komt uw kind om te spelen en te leren. De peutergroep is er voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar oud. Het geeft uw peuter de mogelijkheid om taalvaardigheid, sociaal-emotionele en motorische vaardigheden te ontwikkelen. Daarnaast kan uw kind lekker samen spelen met leeftijdsgenootjes. Op deze manier kan uw kind goed van start gaan op de basisschool.

Op de peutergroep wordt gewerkt met de Uk & Puk methode om de ontwikkeling van de kinderen te stimuleren. Dit gaat veelal aan de hand van thema’s die centraal staan. We doen spelletjes, zingen liedjes, lezen voor, tekenen en spelen natuurlijk lekker buiten. Zo leren de kinderen spelenderwijs nieuwe dingen.

Voorschoolse educatie (VE) peutergroep

Dit is een locatie met voorschoolse educatie (VE). Dat betekent dat we voor kinderen met een VE-indicatie extra aandacht besteden aan de Nederlandse taal: spreken, luisteren en nieuwe woorden leren. Dat doen we omdat kinderen juist als ze jong zijn snel en makkelijk een taal kunnen leren. Zo kunnen ze goed van start op de basisschool. Meer informatie over VE-peutergroepen kunt u hier lezen.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Mariëndaalstraat 21
  3551 XH Utrecht
  Tel. 06 – 131 431 75
  LRK 139367275

  Maandag
  08:30 tot 13:50 uur
  Dinsdag
  08:30 tot 13:50 uur
  Woensdag
  08:30 tot 13:50 uur
  Donderdag
  08:30 tot 13:50 uur
  Vrijdag
  08:30 tot 13:50 uur

  Tijdens schoolvakanties gesloten.

   

  Tara Koot
  clustermanager
  tel. 06 - 151 976 18
  t.koot@kindenco.nl
  Anne Willemsen
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 114 499 04
  an.willemsen@kindenco.nl
  Dilek Dilekci
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 203 129 51
  d.dilekci@kindenco.nl