Peutergroep Maarssen: Speelkwartier | Kind & Co

Peutergroep Maarssen: Speelkwartier

 1. Gevestigd in voormalig basisschool Wereldkidz

  Peutergroep Speelkwartier ligt in Maarssen-dorp en is gevestigd in een voormalig schoolgebouw op de Troelstrastraat. De bereikbaarheid is goed en rondom de peutergroep is voldoende parkeergelegenheid. In het gebouw hebben we ook de beschikking over een gymzaal waar gretig gebruik van wordt gemaakt.

 2. Zeer ervaren medewerkers

  De medewerkers werken al heel lang op deze locatie, hebben in de loop der jaren dus veel ervaring opgebouwd en kennen de buurt en dus ook de kinderen als geen ander! Elk kind is uniek en wordt op deskundige wijze voorbereid op school.

 3. Ruim buitenspeelplein

  Er is een afgesloten buitenspeelplaats. Er is een grote zandbak, een speelhuisje en kinderen kunnen lekker fietsen op fietsjes en tractors.

 4. VVE-gecertificeerd

  Voor- en vroegschoolse educatie (VVE) is onderwijs voor peuters en kleuters met een taalachterstand. Hiermee kunnen kinderen op een speelse manier hun taalachterstand inhalen. Zo kunnen zij een goede start maken op de basisschool.

 5. Uk & Puk

  Kind & Co werkt met het totaalprogramma Uk & Puk. Uk & Puk stimuleert de brede ontwikkeling van baby’s, dreumesen en peuters door actief spel. Lees meer

 6. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via Mijn KMN Kind & Co.

Waar ligt peutergroep Speelkwartier?

Peutergroep Speelkwartier ligt in Maarssen-dorp. De bereikbaarheid is goed en rondom de peutergroep is voldoende parkeergelegenheid.

Wat biedt peutergroep Speelkwartier?

Peutergroep Speelkwartier beschikt over een eigen lokaal in een voormalige basisschool. Wij zijn 5 ochtenden geopend  en bieden ook VVE aan. In de ruimte zijn voldoende uitdagingen te vinden zoals een ruime keuze aan knutselmaterialen, een poppenhoek, auto’s, veel spel- en ontwikkelingsmateriaal en leuke lees- en kijkboekjes. Ook wordt regelmatig gebruik gemaakt van de gymzaal, daar kunnen de kinderen lekker bewegen door middel van allerlei bewegingsspelletjes tijdens de peutergym. Er is een afgesloten ruime buitenspeelplaats met daarin een grote zandbak, een speelhuisje, een glijbaan en kinderen kunnen lekker fietsen op fietsjes en tractors. Peutergroep Speelkwartier is een gecertificeerde VVE-peutergroep en er wordt gewerkt met de Uk & Puk methode.

Opvang vanaf 2 jaar

Peutergroep Speelkwartier biedt opvang aan kinderen vanaf 2 jaar.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

Adres

Troelstrastraat 58
3601 WD Maarssen
Tel. 0346 – 55 01 63
LRK:  565 202 789

Maandag
08:30 tot 11:45 uur
Dinsdag
08:30 tot 11:45 uur
Woensdag
08:30 tot 11:45 uur
Donderdag
08:30 tot 11:45 uur 
Vrijdag

08:30 tot 11:45 uur

Tijdens schoolvakanties gesloten.

Oudercommissie
ocspeelkwartier@kmnkindenco.nl

Meer weten over peutergroepen in het algemeen? Bekijk de veelgestelde vragen.

Ingrid Pleijler
clustermanager
tel. 06 - 571 488 11
i.pleijler@kmnkindenco.nl
Wendy Lith
senior pedagogisch medewerker
tel. 06 - 114 196 43
w.lith@kmnkindenco.nl