Peutergroep Maarssen: Speelkwartier

 1. Gevestigd in voormalig basisschool Wereldkidz

  Peutergroep Speelkwartier ligt in Maarssen-dorp en is gevestigd in een voormalig schoolgebouw op de Troelstrastraat. De bereikbaarheid is goed en rondom de peutergroep is voldoende parkeergelegenheid. In het gebouw hebben we ook de beschikking over een gymzaal waar gretig gebruik van wordt gemaakt.

 2. Zeer ervaren medewerkers

  De medewerkers werken al heel lang op deze locatie, hebben in de loop der jaren dus veel ervaring opgebouwd en kennen de buurt en dus ook de kinderen als geen ander! Elk kind is uniek en wordt op deskundige wijze voorbereid op school.

 3. Ruim buitenspeelplein

  Er is een afgesloten buitenspeelplaats. Er is een grote zandbak, een speelhuisje en kinderen kunnen lekker fietsen op fietsjes en tractors.

 4. VVE-gecertificeerd

  Voor- en vroegschoolse educatie (VVE) is onderwijs voor peuters en kleuters met een taalachterstand. Hiermee kunnen kinderen op een speelse manier hun taalachterstand inhalen. Zo kunnen zij een goede start maken op de basisschool.

 5. Uk & Puk

  Kind & Co werkt met het totaalprogramma Uk & Puk. Uk & Puk stimuleert de brede ontwikkeling van baby’s, dreumesen en peuters door actief spel. Lees meer

 6. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

Waar ligt peutergroep Speelkwartier?

Peutergroep Speelkwartier is gevestigd in het Kindcentrum Harmonieplein samen met KDV Plons, BSO Harmonie en basisscholen Wereldkidz en Het Kompas in Maarssen-Dorp. De locatie is goed bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid.

Wat biedt peutergroep Speelkwartier?

Peutergroep Speelkwartier biedt vijf ochtenden per week opvang aan kinderen vanaf 2 jaar. Er wordt ook Voorschoolse Educatie (VE) aangeboden. Peutergroep Speelkwartier beschikt over een ruim eigen lokaal. In de ruimte zijn voldoende uitdagingen te vinden zoals knutselmaterialen, een poppenhoek, auto’s, veel spel- en ontwikkelingsmateriaal en leuke lees- en kijkboekjes. Er is een afgesloten ruime buitenspeelplaats met daarin een grote zandbak, een waterloop en een glijbaan. Kinderen kunnen lekker fietsen op fietsjes en de tuin biedt voldoende ruimte om te ontdekken door de uitnodigende beplanting. Peutergroep Speelkwartier is een gecertificeerde VE-peutergroep en er wordt gewerkt met de Uk & Puk methode. We werken met diverse thema’s om de kinderen te helpen in hun ontwikkeling. Een lang bestaande peutergroep met veel kennis en ervaring!

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Bolensteinseweg 12
  3603 CP Maarssen
  Tel. 0346-550163
  LRK: 240342276

  Maandag
  08:30 tot 12:30 uur
  Dinsdag
  08:30 tot 12:30 uur
  Woensdag
  08:30 tot 12:30 uur
  Donderdag
  08:30 tot 12:30 uur
  Vrijdag

  08:30 tot 12:30 uur

  Tijdens schoolvakanties gesloten.

  Oudercommissie
  ocspeelkwartier@kmnkindenco.nl

  Meer weten over peutergroepen in het algemeen? Bekijk de veelgestelde vragen.

  Marije Reeder
  clustermanager
  tel. 06 - 812 888 85
  m.reeder@kindencoludens.nl
  Wendy Lith
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 114 196 43
  w.lith@kmnkindenco.nl