Peutergroep Schoonhoven: Krullevaar | Kind & Co

Peutergroep Schoonhoven: Krullevaar

 1. Alles onder één dak
 2. Aan school gevestigd
 3. Kleinschalig en sfeervol
 4. Groot buitenspeelplein om te sporten en spelen
 5. Goede samenwerking met basisschool de Krullevaar
 6. Uk & Puk

  Kind & Co werkt met het totaalprogramma Uk & Puk. Uk & Puk stimuleert de brede ontwikkeling van baby’s, dreumesen en peuters door actief spel. Lees meer

 7. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via Mijn KMN Kind & Co.

Waar ligt peutergroep Krullevaar?

De peutergroep is gevestigd in een mooie Portocabin op het schoolplein van basisschool de Krullevaar. Door de opvanglocatie op het terrein van de school te vestigen wennen de peuters alvast aan de omgeving.

Wat biedt peutergroep Krullevaar?

Peutergroep Krullevaar heeft een gezellige mooi ingerichte groepsruimte. Er zijn verschillende hoeken aanwezig waar de kinderen kunnen gaan spelen, denk hierbij aan een constructie-bouwhoek en een poppenhoek. De peutergroep biedt tijdens schoolweken opvang aan kinderen van 2 tot 4 jaar. Er wordt op peutergroep Krullevaar gewerkt met de Puk methode. Rondom een thema worden diverse activiteiten aangeboden, zowel individueel als in groepsverband. Er zijn activiteiten in de grote en kleine kring, zowel creatief als spel. Daarnaast wordt er veel gezongen en gedanst. De kinderen maken kennis met samenspelen en samenwerken. De sociaal-emotionele en motorische vaardigheden worden op een speelse manier ontwikkeld evenals de taal- en rekenvaardigheden. Peutergroep Krullevaar is VE-gecertificeerd (voorschoolse educatie).

De peutergroep werkt veel samen met de kleuterklas van de Krullevaar zodat de stap naar de basisschool kleiner wordt en het al bekender is voor de kinderen.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

Adres

Doelenplein 26
2871 CV Schoonhoven
Tel. 06 – 83 27 61 47
LRK 288692329

Maandag
8:30 tot 12:30 uur 
Dinsdag

8:30 tot 12:30 uur 
Woensdag
8:30 tot 12:30 uur
Donderdag
8:30 tot 12:30 uur 

Tijdens schoolvakanties gesloten.

Irma Schippers
Clustermanager
tel. 06 - 464 600 44
i.schippers@kmnkindenco.nl
Chantal Burggraaff
senior pedagogisch medewerker
tel. 06 - 117 454 68
c.burggraaff@kmnkindenco.nl