Peutergroep Schoonhoven: Krullevaar

 1. Alles onder één dak
 2. Aan school gevestigd
 3. Kleinschalig en sfeervol
 4. Groot buitenspeelplein om te sporten en spelen
 5. Goede samenwerking met basisschool de Krullevaar
 6. Uk & Puk

  Kind & Co werkt met het totaalprogramma Uk & Puk. Uk & Puk stimuleert de brede ontwikkeling van baby’s, dreumesen en peuters door actief spel. Lees meer

 7. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

Waar ligt peutergroep Krullevaar?

De peutergroep is gevestigd in een mooie Portocabin op het schoolplein van basisschool de Krullevaar. Door de opvanglocatie op het terrein van de school te vestigen wennen de peuters alvast aan de omgeving.

Wat biedt peutergroep Krullevaar?

Peutergroep Krullevaar heeft een gezellige mooi ingerichte groepsruimte. Er zijn verschillende hoeken aanwezig waar de kinderen kunnen gaan spelen, denk hierbij aan een constructie-bouwhoek en een poppenhoek. De peutergroep biedt tijdens schoolweken opvang aan kinderen van 2 tot 4 jaar. Er wordt op peutergroep Krullevaar gewerkt met de Puk methode. Rondom een thema worden diverse activiteiten aangeboden, zowel individueel als in groepsverband. Er zijn activiteiten in de grote en kleine kring, zowel creatief als spel. Daarnaast wordt er veel gezongen en gedanst. De kinderen maken kennis met samenspelen en samenwerken. De sociaal-emotionele en motorische vaardigheden worden op een speelse manier ontwikkeld evenals de taal- en rekenvaardigheden. Peutergroep Krullevaar is VE-gecertificeerd (voorschoolse educatie).

De peutergroep werkt veel samen met de kleuterklas van de Krullevaar zodat de stap naar de basisschool kleiner wordt en het al bekender is voor de kinderen.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Doelenplein 26
  2871 CV Schoonhoven
  Tel. 06 – 219 222 30
  LRK 288692329

  Maandag
  8:30 tot 12:30 uur 
  Dinsdag

  8:30 tot 12:30 uur 
  Woensdag
  8:30 tot 12:30 uur
  Donderdag
  8:30 tot 12:30 uur
  Vrijdag
  Bij voldoende animo open

  Tijdens schoolvakanties gesloten.

  Femke Blaauw
  clustermanager
  tel. 06 - 203 036 27
  f.blaauw@kindencoludens.nl