Peutergroep Zegveld: Peuterpret

 1. Centraal gelegen in het dorp

  Peutergroep Peuterpret maakt gebruik van een lokaal in basisschool de Jorai.

 2. Nauwe samenwerkingen

  Regelmatig gaan de peuters samen met de ouderen volksdansen, ook komen er regelmatig leerlingen van de basisscholen uit de buurt voorlezen.

 3. Grote buitenspeelruimte

  De buitenspeelruimte is omgeven met een hek. Kinderen kunnen fietsen, voetballen, etc. Wij kunnen gebruik maken van de toestellen en we kunnen ons eigen stuk afzetten met plantenbakken.

 4. VVE-gecertificeerd

  Voor- en vroegschoolse educatie (VVE) is onderwijs voor peuters en kleuters met een taalachterstand. Hiermee kunnen kinderen op een speelse manier hun taalachterstand inhalen. Zo kunnen zij een goede start maken op de basisschool.

 5. Uk & Puk

  Kind & Co werkt met het totaalprogramma Uk & Puk. Uk & Puk stimuleert de brede ontwikkeling van baby’s, dreumesen en peuters door actief spel. Lees meer

 6. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

Waar ligt peutergroep Peuterpret?

Peutergroep Peuterpret is te vinden in basisschool de Jorai. Wij hebben een eigen ingang die u rechts van het gebouw kunt vinden.

Wat biedt peutergroep Peuterpret?

Peutergroep Peuterpret werkt met Uk & Puk methode. De ruimte is ingericht in verschillende hoeken, zoals de poppenhoek, de bouwhoek etc. Elke week komt er een voorleesjuf. Ook komen elke week kinderen uit groep 8 van basisschool De Jorai om voor te lezen. De activiteiten worden via een thema aangeboden met veel variatie, zoals knutselen, maar ook beweegspellen. De buitenruimte is voorzien van een glijbaan, zandbak en een stukje gras.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Nieuwstraat 9
  3474 JL Zegveld
  Tel. 0348 – 69 07 28
  Email: peuterpret@kmnkindenco.nl
  LRK 260272978

  Maandag
  08:15 tot 13:15 uur
  Dinsdag
  08:15 tot 13:15 uur
  Woensdag
  08:15 tot 13:15 uur
  Donderdag
  08:15 tot 13:15 uur
  Vrijdag

  Tijdens schoolvakanties gesloten.

  Josien Verhoeven
  clustermanager
  tel. 06 - 344 912 75
  j.verhoeven@kindencoludens.nl
  Christél Hooijschuur
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 464 565 34
  c.hooijschuur@kindencoludens.nl