Peutergroep Nieuwerbrug: De Brug

 1. Alles onder één dak
 2. Nieuwe, sfeervolle ingerichte ruimte
 3. Uitdagend, gevarieerd activiteiten programma
 4. Uk & Puk

  Kind & Co werkt met het totaalprogramma Uk & Puk. Uk & Puk stimuleert de brede ontwikkeling van baby’s, dreumesen en peuters door actief spel. Lees meer

 5. Goede samenwerking met basisschool De Brug
 6. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

Waar ligt peutergroep De Brug?

Peutergroep De Brug is gevestigd in de basisschool de Brug.

Wat biedt peutergroep De Brug?

Peutergroep De Brug biedt tijdens schoolweken opvang aan kinderen van 2 tot 4 jaar. Het spelend leren staat centraal: we laten de kinderen veel ontdekken en ervaren. De ontwikkeling van het kind wordt nauwlettend gevolgd en gestimuleerd.

Bij peutergroep De Brug werken we met de methode Uk en Puk, een educatief totaalprogramma waarin aandacht wordt besteed aan de taalontwikkeling, de sociaal emotionele ontwikkeling, de ontwikkeling van zintuigen en motoriek (sensomotorische ontwikkeling) en waarin ook voorbereidende rekenvaardigheden aan bod komen. Kinderen leren samenwerken en samen spelen, nemen deel aan kringactiviteiten en er is veel aandacht voor het ontwikkelen van de fijne en grove motoriek. Ook werken we met structuur, zodat kinderen daar al aan wennen. Zo worden de eetmomenten bijvoorbeeld altijd gezamenlijk gehouden, wat niet alleen gezellig is, maar de kinderen ook leert om te gaan met regels. Ook biedt het veel aanknopingspunten voor de taalontwikkeling. Dit alles zorgt samen voor een goede voorbereiding op de basisschool. Peutergroep de Brug is VE-gecertificeerd(voorschoolse educatie).

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Burgemeester Bruntstraat 23
  2415 AJ Nieuwerbrug
  Tel. 06-82096551
  LRK 938966005

  Maandag
  08.30 tot 12.30 uur
  Dinsdag
  08.30 tot 12.30 uur
  Woensdag
  Gesloten
  Donderdag
  08.30 tot 12.30 uur
  Vrijdag
  08.30 tot 12.30 uur

  Tijdens schoolvakanties gesloten. Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Femke Blaauw
  clustermanager
  tel. 06 - 203 036 27
  f.blaauw@kindencoludens.nl