Peutergroep Mijdrecht: Zevenmijlslaarzen | Kind & Co

Peutergroep Mijdrecht: Zevenmijlslaarzen

 1. Voorschoolse educatie (VE) peutergroep

  Dit is een locatie met voorschoolse educatie (VE). Dat betekent dat we voor kinderen met een VE-indicatie extra aandacht besteden aan de Nederlandse taal: spreken, luisteren en nieuwe woorden leren. Dat doen we omdat kinderen juist als ze jong zijn snel en makkelijk een taal kunnen leren. Zo kunnen ze goed van start op de basisschool. Meer informatie over VE-peutergroepen kunt u hier lezen.

 2. Uk & Puk

  Kind & Co werkt met het totaalprogramma Uk & Puk. Uk & Puk stimuleert de brede ontwikkeling van baby’s, dreumesen en peuters door actief spel. Lees meer

 3. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

Waar ligt peutergroep Zevenmijlslaarzen?

Peutergroep Zevenmijlslaarzen is gevestigd in Basisschool de Eendracht. In hetzelfde pand zit ook BSO Tussensprong gevestigd.

Wat biedt peutergroep Zevenmijlslaarzen?

Bij peutergroep Zevenmijlslaarzen komt uw kind om te spelen en te leren. De peutergroep is er voor kinderen van 2 tot 4 jaar oud. Het geeft uw peuter de mogelijkheid om taalvaardigheid, sociaal-emotionele en motorische vaardigheden te ontwikkelen. Daarnaast kan uw kind lekker samen spelen met leeftijdsgenootjes. Op deze manier kan uw kind goed van start gaan op de basisschool.

Op de peutergroep wordt gewerkt met de erkende methode Uk & Puk om de ontwikkeling van de kinderen te stimuleren. Dit gaat veelal aan de hand van thema’s die centraal staan. We doen spelletjes, zingen liedjes, lezen voor, tekenen en spelen natuurlijk lekker buiten. Zo leren de kinderen spelenderwijs nieuwe dingen.

Er is een nauwe samenwerking met de school. Alles in één gebouw biedt een vertrouwde omgeving voor de kinderen. De overstap naar de basisschool en de verschillende opvangsoorten is daardoor klein. Ook kunnen broers en zussen, als daar behoefte aan is, elkaar even een knuffel geven tussen het spelen door.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Eendracht 7
  Mijdrecht
  Navigatieadres: Leicester 13,

  Tel. 06 – 265 646 95 / 0297 – 52 46 14
  LRK nnb

  Maandag
  8.30 – 12.00 uur
  Dinsdag
  8.30 – 12.00 uur
  Woensdag

  8.30 – 12.00 uur
  Donderdag
  8.30 – 12.00 uur
  Vrijdag
  8.30 – 12.00 uur

  Marieke van Otterloo
  clustermanager
  tel. 06 - 413 617 87
  m.vanotterloo@kindenco.nl
  Suzanne Coene
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 820 648 06
  s.coene@kindenco.nl