Peutergroep Mijdrecht: Klein Duimpje

 1. Uk & Puk

  Kind & Co werkt met het totaalprogramma Uk & Puk. Uk & Puk stimuleert de brede ontwikkeling van baby’s, dreumesen en peuters door actief spel. Lees meer

 2. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via Mijn KMN Kind & Co.

Waar ligt peutergroep Klein Duimpje?

Klein Duimpje is een peutergroep gelegen in de Hoflandschool en staat ook in verbinding met basisschool Wereldwijs.

Wat biedt peutergroep Klein Duimpje?

Klein Duimpje heeft de beschikking over een ruim lokaal en een aangrenzende buitenspeelplaats. Het spelend leren staat centraal, we laten de kinderen veel ontdekken en ervaren. De ontwikkeling  van het kind wordt nauwlettend gevolgd en gestimuleerd.
Op de peutergroep wordt veel aandacht besteed aan de taalontwikkeling, de sociaal emotionele ontwikkeling, de ontwikkeling van zintuigen en motoriek (sensomotorische ontwikkeling). Kinderen leren samenwerken en samen spelen, nemen deel aan kringactiviteiten en er is veel aandacht voor het ontwikkelen van de fijne en grove motoriek. De methode die peutergroep Klein Duimpje hiervoor heeft heet ‘Uk & Puk’.
Er wordt met structuur gewerkt, zodat kinderen daar al aan wennen. Zo worden de eetmomenten bijvoorbeeld altijd gezamenlijk gehouden, wat niet alleen gezellig is, maar de kinderen ook leert om te gaan met regels. Ook biedt het veel aanknopingspunten voor de taalontwikkeling. Dit alles zorgt voor een goede voorbereiding op de basisschool.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Eendracht 2
  3641 ML Mijdrecht
  Navigatieadres: Leicester 13

  Tel. 0297 – 28 47 41
  LRK 369428997

  Maandag
  08.15 – 12.15 uur
  Dinsdag
  08.15 – 12.15 uur
  Woensdag

  08.15 – 12.15 uur
  Donderdag
  08.15 – 12.15 uur
  Vrijdag
  08.15 – 12.15 uur

  Marieke van Otterloo
  clustermanager
  tel. 06 - 413 617 87
  m.vanotterloo@kindenco.nl
  Suzanne Coene
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 820 648 06
  s.coene@kindenco.nl