Peutergroep Maarssen: Bloesem | Kind & Co

Peutergroep Maarssen: Bloesem

  1. Uk & Puk

    Kind & Co werkt met het totaalprogramma Uk & Puk. Uk & Puk stimuleert de brede ontwikkeling van baby’s, dreumesen en peuters door actief spel. Lees meer

  2. Werkt aan Gezonde Kinderopvang

    Wij willen dat kinderen gezond opgroeien. Daarom werken wij met de aanpak en scholing van Gezonde Kinderopvang aan een gezonde leefstijl van kinderen en de deskundigheid van medewerkers. Want hoe eerder kinderen gezond gedrag aanleren, hoe beter. Meer informatie

Waar ligt Peutergroep Bloesem?

Peutergroep Bloesem ligt in de wijk Bloemstede in Maarssen. De peutergroep is gevestigd in kinderdagverblijf Duimelijn en deelt de ruimte met BSO Blitsers.  Er zijn diverse ontsluitingswegen in de omgeving, zodat de bereikbaarheid erg goed is. Rondom de peutergroep is voldoende parkeergelegenheid.

Wat biedt Peutergroep Bloesem?

Peutergroep Bloesem deelt in het gebouw de ruimte met BSO Blitsers (leeftijd8-). Het betreft een ruime ruimte waarin de kinderen naar hartenlust kunnen spelen en ontdekken. De ruimte is met een nieuwe look een warme en gezellige omgeving geworden waarin de kinderen zich kunnen ontwikkelen en lekker kunnen spelen. In de ruimtes zijn voldoende uitdagingen te vinden zoals een ruime keuze aan knutselmaterialen, poppenhoeken, auto’s, veel spel- en ontwikkelingsmateriaal en leuke lees- en kijkboekjes. Ook is er een afgeschermd buitenterrein waar de peuters heerlijk spelen in de zandbak met een waterbaan, rond kunnen rijden op tractors, loopauto’s en fietsjes. Soms spelen we samen op het buitenterrein van kinderdagverblijf Duimelijn, waardoor er nog meer uitdagingen te vinden zijn. Peutergroep Bloesem is een gecertificeerde VVE-peutergroep en er wordt gewerkt met de Uk & Puk methode.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Pedagogisch beleid

De basisdoelen en speerpunten van ons pedagogisch handelen.

Neem contact met mij op

Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

Adres

Bloemstede 4
3608 TK Maarssen
Tel. 0346 – 56 85 92
LRKP 222484834

Maandag
08.30 – 11.45 uur
Dinsdag
08.30 – 11.45 uur
Woensdag
08.30 – 11.45 uur
Donderdag
08.30 – 11.45 uur
Vrijdag
08.30 – 11.45 uur

Tijdens schoolvakanties gesloten.

Ingrid Pleijler
clustermanager
tel. 06 - 571 488 11
i.pleijler@kmnkindenco.nl
Els Hopman
senior pedagogisch medewerker
tel. 06 - 130 657 61
e.hopman@kmnkindenco.nl