Peutergroep Bunnik: Kruimeltje | Kind & Co

Peutergroep Bunnik: Kruimeltje

 1. Gezellige lichte speelruimte

  Op peutergroep Kruimeltje hebben we de beschikking over een eigen groepsruimte met aansluitend een speelruimte.

 2. Goede voorbereiding op basisschool

  Op een heel speelse wijze leren de (oudste) kinderen in de groep rekening met elkaar te houden, te knutselen en hun woordenschat te vergroten

 3. Deskundige begeleiding door ervaren pedagogisch medewerkers

  Op peutergroep Kruimeltje werken zeer ervaren pedagogisch medewerker,s die regelmatig bijgeschoold worden.

 4. Puk & Ko

  Puk & Ko is een totaalprogramma. Behalve aan spraak en taal werkt Puk & Ko aan sociaal-emotionele ontwikkeling, motorische en zintuiglijke ontwikkeling en de eerste rekenprikkels.

Waar ligt peutergroep Kruimeltje?

Peutergroep Kruimeltje bevindt zich in het nieuwe MFA Kersentuin in Bunnik. De locatie is gelegen in het centrum en is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en via de provinciale weg en de A12.

Wat biedt peutergroep Kruimeltje?

Peutergroep Kruimeltje heeft een eigen ingang en een eigen buitenspeelplaats. De peutergroep bestaat uit een grote, lichte ruimte waarin de kinderen in verschillende speelhoekjes kunnen spelen. Ook worden dagelijks verschillende activiteiten aangeboden, die variëren van creatieve bezigheden tot peutergym en dansspelletjes. Binnen het activiteitenprogramma wordt dagelijks gebruik gemaakt van de Puk & Ko methode. Op Kruimeltje heerst een toegankelijke, gezellige sfeer, waardoor u en uw kind zich snel thuis zullen voelen. Buiten is volop de mogelijkheid om te spelen; in de zandbak, fietsen op het eigen pleintje of spelen met al het andere buiten speelmateriaal. Tevens worden zo nu en dan uitstapjes gemaakt naar de kinderboerderij of de bibliotheek.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

Adres

Camminghalaan 27F
3981 GD Bunnik
Tel. 030-6563219
LRK 353279675

Maandag
08:15 tot 12:15 uur
Dinsdag
08:15 tot 12:15 uur
Woensdag
08:15 tot 12:15 uur
Donderdag
08:15 tot 12:15 uur
Vrijdag
08:15 tot 12:15 uur

Tijdens schoolvakanties gesloten.

Yvette Bottenberg
clustermanager
tel. 06 - 130 648 38
y.bottenberg@kmnkindenco.nl
Helma van der Vlugt
senior pedagogisch medewerker
tel. 06 - 501 658 93
h.vandervlugt@kmnkindenco.nl