Peutergroep Kortenhoef: Klimboom | Kind & Co

Peutergroep Kortenhoef: Klimboom

 1. Sfeervolle gezamenlijke speelruimte

  Er is een gezamenlijke hal met daaromheen de verschillende groepen; de hal is uitermate geschikt voor bijzondere activiteiten. De centraal gelegen keuken wordt regelmatig gebruikt voor kookactiviteiten met de kinderen.

 2. Natuurlijke tuin

  Voor en achter het gebouw bevinden zich de twee buitenruimtes van Kindcentrum Klimboom. Kinderen kunnen naar hartenlust aan de gang met natuurlijke materialen.

 3. Hecht en gemêleerd team (jong en oud)

  Er wordt regelmatig gewerkt met Open Deuren, waardoor de kinderen alle medewerkers leren kennen. Door een hechte samenwerking kunnen de medewerkers op alle opvangsoorten ingezet worden. Dit biedt veiligheid en continuïteit.

 4. Huiselijkheid

  Gezamenlijke activiteiten met alle vormen van opvang schept een band. Bovendien kunnen broertje en zusjes elkaar zien en opzoeken.

 5. Alle opvangsoorten op één plek

  Heeft u meerdere kinderen op onze opvang, dan levert het u tijdswinst op, omdat uw kinderen op één locatie zijn. Kindcentrum Klimboom biedt opvang aan kinderen van 0 tot 12 jaar.

 6. Werken met thema’s

  Er is door het jaar heen een grote verscheidenheid aan activiteiten, omdat er themagericht gewerkt wordt.

 7. Ligging nabij de basisscholen

  Kindcentrum Kortenhoef ligt op loopafstand van de twee basisscholen de Regenboog en de Curtevenne.

 8. Activiteiten met ouderen

  Regelmatig vindt er een kort bezoekje plaats van een groepje kinderen aan de gesloten woongroep van Veenstaete. Ook zijn er activiteiten van kinderen in de Brasserie, waar ouderen komen koffie drinken. Bewoners van Veenstaete komen 2x per jaar voorlezen aan de peuters, tijdens de Kinderboekenweek en de Nationale Voorleesdagen.

Waar ligt peutergroep Klimboom?

Peutergroep Klimboom is onderdeel van kindcentrum Klimboom, samen met het kinderdagverblijf en de BSO. De locatie is gehuisvest in het pand ‘Veenstaete’ en ligt in de nabijheid van twee basisscholen.

Wat biedt peutergroep Klimboom?

Ontmoeten, samen spelen, ontspannen en ontwikkelen. Wij bieden opvang met uitdaging. In een prachtig atelier kunnen de kinderen naar hartenlust hun creativiteit kwijt. Spelen in de doe en ontdek tuin vinden de kinderen ook heerlijk. Wekelijks spelen de kinderen van de peutergroep samen met  de kinderen van het kinderdagverblijf (2-4 jaar). Peutergroep Klimboom plant regelmatig activiteiten samen met de oudere bewoners van Veenstaete, oma’s komen bijvoorbeeld voorlezen op de groep tijdens de Nationale Voorleesdagen en de Kinderboekenweek.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

Adres

Oudergaarde 5
1241 AX Kortenhoef
Tel. 035 – 3030960

Maandag
08:30 tot 12:00 uur
Dinsdag
08:30 tot 12:00 uur
Donderdag
08:30 tot 12:00 uur
Vrijdag
08:30 tot 12:00 uur

Sluitingsdagen: alle schoolvakanties en erkende feestdagen.

Marieke van Otterloo
clustermanager
tel. 06 - 413 617 87
m.vanotterloo@kmnkindenco.nl
Dorien van Klaveren
senior pedagogisch medewerker
tel. 06 - 130 645 94
d.vanklaveren@kmnkindenco.nl