Peutergroep Huis ter Heide: Oud Zandbergen | Kind & Co

Peutergroep Huis ter Heide: Oud Zandbergen

  1. Op de peutergroep volgen wij de methode Piramide.

Waar ligt peutergroep Oud Zandbergen?

Peutergroep Oud Zandbergen is gevestigd in de protestant christelijke basisschool op Adventistische grondslag, Oud Zandbergen. Naast de peutergroep, hebben wij ook een buitenschoolse opvang in het zelfde pand. In de school heeft de peutergroep een mooie groepsruimte met eigen ingang. Vanuit de groepsruimte kijk je naar de prachtige natuur en de kinderboerderij die de omgeving van de school biedt.

In de groepsruimte zijn diverse hoeken ingericht waar kinderen verschillende activiteiten kunnen ondernemen. De peutergroep en de jonge kinderen van de BSO-groep maken gebruik van deze ruimte evenals de eigen buitenruimte waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen.

Wat biedt peutergroep Oud Zandbergen?

Wanneer de basisschoolperiode in zicht komt, betekent dit een hele nieuwe fase. Spannend voor de kinderen, maar zeker ook voor de ouders. Wij willen kinderen én ouders zo goed mogelijk ondersteunen en voorbereiden op deze nieuwe periode. Met deze peutergroep biedt onze kinderopvang kinderen een nog betere voorbereiding en doorstroom naar de basisschool. We gaan onder andere aan de slag met de fijne motoriek, taalontwikkeling en sociaal-emotionele ontwikkeling.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Pedagogisch beleid

De basisdoelen en speerpunten van ons pedagogisch handelen.

Neem contact met mij op

Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

Adres

Prins Alexanderweg 1A
3712 AD Huis ter Heide
Tel. ntb
LRKP 337677839

Maandag
08.30 – 12.00 uur
Dinsdag
08.30 – 12.00 uur
Woensdag
08.30 – 12.00 uur
Donderdag
08.30 – 12.00 uur
Vrijdag
08.30 – 12.00 uur

Tijdens schoolvakanties gesloten.

Marleen Spaan
clustermanager
tel. 06 - 130 652 29
m.spaan@kmnkindenco.nl
Leonie van Duren
senior pedagogisch medewerker
tel. 06 - 131 784 76
l.vanduren@kmnkindenco.nl
Nadine Roelofs
senior pedagogisch medewerker
tel. 06 - 345 510 36
n.roelofs@kmnkindenco.nl