Peutergroep Maarssen: Hooimijt | Kind & Co

Peutergroep Maarssen: Hooimijt

 1. Goede samenwerking met het consultatiebureau

  We hebben contacten met het consultatiebureau. Zij kijken met ons mee en indien nodig adviseren zij ons.

 2. Boekenpret

  We maken gebruik van Boekenpret, een samenwerking met de bibliotheek. De boekenpret stimuleert lezen en het boekje wat op de groep gelezen wordt, kan dan ook thuis gelezen worden. Kinderen vinden dit super leuk!

 3. VVE-gecertificeerd

  Voor- en vroegschoolse educatie (VVE) is onderwijs voor peuters en kleuters met een taalachterstand. Hiermee kunnen kinderen op een speelse manier hun taalachterstand inhalen. Zo kunnen zij een goede start maken op de basisschool.

 4. Uk & Puk

  Kind & Co werkt met het totaalprogramma Uk & Puk. Uk & Puk stimuleert de brede ontwikkeling van baby’s, dreumesen en peuters door actief spel. Lees meer

Waar ligt peutergroep Hooimijt?

Peutergroep Hooimijt ligt in Maarssen in de wijk Duivenkamp in het scholeneiland met De Tweesprong en De Kameleon. De peutergroep zit in het schoolgebouw van De Kameleon.

Wat biedt peutergroep Hooimijt?

Peutergroep Hooimijt heeft een eigentijdse en frisse uitstraling. Het lokaal is ingericht met verschillende uitdagende hoeken om te spelen. Er is veel materiaal waar de kinderen mee kunnen spelen en er wordt gewerkt met thema’s. Op de groep zitten naast reguliere kinderen ook kinderen die gebruik maken van een VVE-plek. Deze kinderen komen 4 dagdelen per week spelen. Naast het eigen lokaal heeft de peutergroep beschikking over een speellokaal en een leuk en groot speelterrein.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

Adres

Duivenkamp 549
3607 BL Maarssen
Tel. 0346 – 56 83 52
LRK 213 040 098

Maandag
08:30 tot 11:45 uur
Dinsdag
08:30 tot 11:45 uur
Woensdag
08:30 tot 11:45 uur
Donderdag
08:30 tot 11:45 uur
Vrijdag
08:30 tot 11:45 uur

Tijdens schoolvakanties gesloten.

Oudercommissie
ochooimijt@kmnkindenco.nl

Meer weten over peutergroepen in het algemeen? Bekijk de veelgestelde vragen.

Lisette van ’t Hof
clustermanager
tel. 06 - 246 825 49
lisette.hof@kmnkindenco.nl
Melanie van Os
senior pedagogisch medewerker
tel. 06 - 500 521 57
m.vanos@kmnkindenco.nl