Peutergroep Breukelen: Het Kwetternestje | Kind & Co

Peutergroep Breukelen: Het Kwetternestje

  1. Korte lijnen met de basisscholen
  2. Een grote en ruimte groepsruimte
  3. Grote buitenspeelplaats
  4. Uk & Puk

    Kind & Co werkt met het totaalprogramma Uk & Puk. Uk & Puk stimuleert de brede ontwikkeling van baby’s, dreumesen en peuters door actief spel. Lees meer

  5. VVE-gecertificeerde peutergroep

    Voor- en vroegschoolse educatie (VVE) is onderwijs voor peuters en kleuters met een taalachterstand. Hiermee kunnen kinderen op een speelse manier hun taalachterstand inhalen. Zo kunnen zij een goede start maken op de basisschool.

Waar ligt peutergroep Het Kwetternestje?

Peutergroep Het Kwetternestje ligt aan de Schepersweg in Breukelen in de locatie van BSO Knots en is onderdeel van kinderdagverblijf Spruit.

Wat biedt peutergroep Het Kwetternestje?

Peutergroep Kwetternestje is onderdeel van kinderdagverblijf Spruit en zit samen met de buitenschoolse opvang op de locatie aan de Schepersweg. De peutergroep heeft een knusse, lichte en gezellige ruimte en is ingericht met verschillende hoeken zoals een poppenhoek, leeshoek en bouwhoek. Er zijn voldoende spelletjes en (knutsel)materialen aanwezig, die aansluiten bij de belevingswereld van kinderen. De buitenspeelplaats is op het dakterras en biedt genoeg speelruimte voor de kinderen. Tevens maken zij gebruik van het speelterrein van kinderdagverblijf Spruit, dat op de begane grond zit. De peutergroep is een gecertificeerde VE-groep. Er wordt gewerkt met de methode Uk & Puk, waarbij kinderen met verschillende thema’s in aanraking komen.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Pedagogisch werkplan

Uitwerking van het pedagogisch beleid op locatieniveau.Er is geen online werkplan beschikbaar. Vraag deze op bij uw locatie.

Neem contact met mij op

Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

Adres

Schepersweg 6d
3621 JK Breukelen
Tel. 0346 – 26 24 66
LRK 218643160

Maandag
08:45 tot 11:45 uur
Dinsdag
08:45 tot 11:45 uur
Woensdag
08:45 tot 11:45 uur
Donderdag
08:45 tot 11:45 uur
Vrijdag
08:45 tot 11:45 uur

Tijdens schoolvakanties gesloten.

Oudercommissie
ockwetternestje@kmnkindenco.nl

Meer weten over peutergroepen in het algemeen? Bekijk de veelgestelde vragen.

Irma van Wijngaarden
clustermanager
tel. 06 - 211 861 06
i.vanwijngaarden@kmnkindenco.nl
Annemieke de Rooij
senior pedagogisch medewerker
tel. 06 - 297 832 86
annemieke.derooij@kmnkindenco.nl
Peter Burger
senior pedagogisch medewerker
tel. 06 - 500 521 70
p.burger@kmnkindenco.nl