Peutergroep Maarssen: Dribbel | Kind & Co

Peutergroep Maarssen: Dribbel

  1. Twee apart ingerichte speelruimten

    Onze speelruimtes dagen kinderen uit op alle ontwikkelingsgebieden.

  2. Uk & Puk

    Kind & Co werkt met het totaalprogramma Uk & Puk. Uk & Puk stimuleert de brede ontwikkeling van baby’s, dreumesen en peuters door actief spel. Lees meer

  3. VVE-gecertificeerd

    Voor- en vroegschoolse educatie (VVE) is onderwijs voor peuters en kleuters met een taalachterstand. Hiermee kunnen kinderen op een speelse manier hun taalachterstand inhalen. Zo kunnen zij een goede start maken op de basisschool.

Waar ligt peutergroep Dribbel?

Peutergroep Dribbel ligt in de wijk Zwanenkamp in Maarssenbroek vlakbij drie basisscholen.

Wat biedt peutergroep Dribbel?

Peutergroep Dribbel is gehuisvest in een eigen pand. Het bestaat uit twee aan elkaar grenzende zalen die gescheiden zijn door een wegneembare wand. Hierdoor hebben we de mogelijkheid om bij speciale gelegenheden één grote zaal te maken. De zalen zijn allebei anders ingericht, één ruimte is ingericht als ‘speelruimte’ en de andere ruimte is ingericht als ‘activiteitenruimte’. Dit is een bewuste keuze, aangezien de kinderen hierdoor gestimuleerd worden in beide speelvormen. De kinderen die bij ons komen spelen maken gebruik van beide ruimten. Op peutergroep Dribbel wordt gewerkt met de methode Uk & Puk. Naast de reguliere groepen zijn er speciale VVE-groepen. De kinderen in de VVE-groep komen 4 dagdelen per week, de kinderen uit de reguliere groep 2 dagdelen.

Kinderen die gebruik maken van de kinderopvangtoeslag kunnen meerdere dagdelen komen. Kinderen die gebruik maken van de gemeentesubsidie kunnen twee dagdelen komen.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

Adres

Zwanenkamp 1302
3607 NZ Maarssen
Tel. 0346 – 56 84 75
LRK  244 570 838

Maandag
08:30 tot 11:45 uur
Dinsdag
08:30 tot 11:45 uur
Woensdag
08:30 tot 11:45 uur
Donderdag
08:30 tot 11:45 uur
Vrijdag
08:30 tot 11:45 uur

Tijdens schoolvakanties gesloten.

Meer weten over peutergroepen in het algemeen? Bekijk de veelgestelde vragen.

Lisette van ’t Hof
clustermanager
tel. 06 - 246 825 49
lisette.hof@kmnkindenco.nl
Kimberley Smid
senior pedagogisch medewerker
tel. 06 - 500 521 57
k.smid@kmnkindenco.nl