Peutergroep Werkhoven: Dozijntje

 1. Deel van Brede School Het Kwartier

  Onze peutergroep heeft een goede samenwerking met de scholen in de Brede School.

 2. Leuke buitenruimte

  Er is een leuke buitenruimte aanwezig met zandbak en klimtoestel.

 3. Uk & Puk

  Kind & Co werkt met het totaalprogramma Uk & Puk. Uk & Puk stimuleert de brede ontwikkeling van baby’s, dreumesen en peuters door actief spel. Lees meer

 4. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

 5. VE-gecertificeerd

  In onze peutergroepen voor Voorschoolse Educatie (VE) besteden we extra aandacht aan de Nederlandse taal: spreken, luisteren en nieuwe woorden leren. Dat doen we omdat kinderen juist als ze jong zijn snel en makkelijk een taal kunnen leren. Zo kan de peuter straks, als hij vier jaar is, een goede start maken op de basisschool.

Waar ligt peutergroep Dozijntje?

Peutergroep Dozijntje ligt in Het Kwartier, een prachtige, ruim opgezette locatie aan de rand van het dorp Werkhoven.

Wat biedt peutergroep Dozijntje?

De peutergroep heeft een grote speelruimte die voorzien is van diverse leuke speelhoekjes. De kinderen maken dagelijks gebruik van het peuterspeellokaal. Ook heeft de peutergroep de beschikking over een speelhal waar bij wat minder weer lekker gespeeld kan worden. De peutergroep heeft beschikking over een betegelde buitenspeelruimte waar de peuters kunnen uit waaien en spelen. Of het nu in de zandbak is, op het klimtoestel of op één van de andere buitenattributen (waaronder fietsjes en tractors) – er is genoeg te beleven. Elk jaar staan er leuke activiteiten buiten de peutergroep op de agenda; zoals een bezoek aan de lammetjes of de brandweer. Ook komt de raad van elf elk jaar tijdens de carnavalstijd bij de peutergroep op bezoek. Op peutergroep Dozijntje  wordt gewerkt met de methode Uk & Puk.

Voorschoolse educatie (VE) peutergroep

Peutergroep Dozijntje biedt ook Voorschoolse Educatie (VE). Dat betekent dat we extra aandacht besteden aan de Nederlandse taal: spreken, luisteren en nieuwe woorden leren. Dat doen we omdat kinderen juist als ze jong zijn snel en makkelijk een taal kunnen leren en zo goed voorbereid naar de basisschool gaan. De VE-groep is open op: dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Meer informatie over VE-peutergroepen kunt u hier lezen.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  De Curtis 7d
  3985 LK Werkhoven
  Tel. 0343 – 55 19 41
  LRK 221104240

  Maandag

  Dinsdag
  08:15 tot 12:15 uur
  Woensdag
  08:15 tot 12:15 uur
  Donderdag
  08:15 tot 12:15 uur
  Vrijdag
  08:15 tot 12:15 uur

  Tijdens schoolvakanties gesloten.

  Tamara Willemsen
  Clustermanager
  tel. 06 - 131 785 33
  t.willemsen@kindenco.nl
  Sietske Welfing
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 598 736 91
  s.welfing@kindencoludens.nl