Peutergroep Diemen: Ros Beyaerdt | Kind & Co

Peutergroep Diemen: Ros Beyaerdt

  1. VVE-gecertificeerd

    Voor- en vroegschoolse educatie (VVE) is onderwijs voor peuters en kleuters met een taalachterstand. Hiermee kunnen kinderen op een speelse manier hun taalachterstand inhalen. Zo kunnen zij een goede start maken op de basisschool.

  2. Uk & Puk

    Kind & Co werkt met het totaalprogramma Uk & Puk. Uk & Puk stimuleert de brede ontwikkeling van baby’s, dreumesen en peuters door actief spel. Lees meer

Waar ligt peutergroep Ros Beyaerdt?

‘t Ros Beyaerdt is een peutergroep, gevestigd in Openbare Basisschool het Atelier in Diemen. ‘t Ros Beyaerdt is een peutergroep voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar.

Wat biedt peutergroep Ros Beyaerdt?

’t Ros Beyaerdt heeft de beschikking over een mooie grote binnenruimte en een afgebakende buitenruimte. Op de peutergroep worden de lichamelijke, emotionele en sociale vaardigheden van uw peuter op een natuurlijke, speelse manier gestimuleerd. Kinderen leren met elkaar omgaan, lekker met elkaar te spelen, maar ook de eerste beginselen van taal en rekenen. Op de groepen hebben we een gevarieerd speelgoed- en spelaanbod, afgestemd op alle ontwikkelingsgebieden van de peuter. We werken met thema’s die dicht bij de belevingswereld van de kinderen staan. Aan de thema’s worden creatieve, muzikale en bewegingsactiviteiten gekoppeld. Deze thema’s komen voort uit de VVE methode ‘Uk & Puk’. Vanuit deze methode wordt het gebruik van taal extra gestimuleerd.

De pedagogisch medewerkers geven ieder kind zo veel mogelijk de ruimte om zich op hun eigen manier te ontwikkelen.

Ouders worden middels nieuwsbrieven op de hoogte gehouden van de thema’s die aan bod komen op de peutergroep. Zo weten de ouders in grote lijnen wat er speelt en kunnen ze thuis deze onderwerpen bespreken met hun kind.
Naast de dagelijkse activiteiten is er zo nu en dan ook tijd voor een extra leuke activiteiten. Zo worden de verjaardagen gevierd, vieren ze verschillende feest(dag)en is er af en toe een uitstapje voor de hele groep.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

Adres

Ouderkerkerlaan 24-26
1112 BE Diemen
Tel. 020 – 218 40 50
LKR 275131658

Maandag
08:30 tot 12:00 uur
Dinsdag
08:30 tot 12:00 uur
Woensdag
08:30 tot 12:00 uur
Donderdag
08:30 tot 12:00 uur
Vrijdag
08:30 tot 12:00 uur

Tijdens schoolvakanties gesloten.

Janneke van Steenbergen
clustermanager
tel. 06 - 546 939 13
j.vansteenbergen@kmnkindenco.nl
Kirsten van Klaveren
senior pedagogisch medewerker
tel. 06 - 222 321 99
k.vanklaveren@kmnkindenco.nl